«Ιστορίες ελληνικής φιλοξενίας»

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Το Celestyal Olympia ξεκινά στις 11 Μαρτίου, με την πρώτη Αποκριάτικη Κρουαζιέρα στο Αιγαίο!

Η Celestyal Cruises με πολυετή εμπειρία γύρω από τις εν πλω θεματικές εκδηλώσεις, αλλά και με τη βοήθεια χιλίων και πλέον συνεργατών, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και μοναδικό πρόγραμμα για το 2016, με περισσότερες από 800 διαφορετικές δραστηριότητες. Κάθε δρομολόγιο για το 2016, έχει να διηγηθεί μία διαφορετική ιστορία αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας κάτω από τρεις θεματικές ενότητες: Ιστορίες Ελληνικού Πολιτισμού, Ιστορίες Ελληνικού Καλοκαιρινού Φεστιβάλ, Ιστορίες Οινο-γαστρονομίας.
Το πρόγραμμα ξεκινά με την πρώτη, τριήμερη κρουαζιέρα στο Αιγαίο, στις 11 Μαρτίου.
Το Celestyal Olympia, σαλπάρει για Μύκονο, Έφεσο, Πάτμο, Κρήτη και Σαντορίνη με ρυθμούς καρναβαλιού, με πάρτι μασκέ και πολλές εκπλήξεις εν πλω. Επίσης, στις 18 Μαρτίου η βόλτα της Celestyal Cruises στο Αιγαίο μετατρέπεται σε μια τριήμερη γιορτή, όπου όλοι οι επιβάτες θα γίνουν μια παρέα. Οι εξορμήσεις αυτές προσφέρονται σε άκρως δελεαστικές τιμές, με το δεύτερο άτομο να απολαμβάνει την κρουαζιέρα στη μισή τιμή!
Ειδικότερα το πρόγραμμα των ξεχωριστών φετινών θεματικών κρουαζιέρων της Celestyal Cruises, περιλαμβάνει:
• Ιστορίες Ελληνικού Πολιτισμού – Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος: Οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό μέσα από παραστάσεις με θέματα όπως η αρχαία ελληνική φιλοσοφία, η μυθολογία και ο Μινωικός πολιτισμός και θα γνωρίσουν τον πλούτο της ιστορίας και του πολιτισμού της χώρας. Παράλληλα, το Λύκειον των Ελληνίδων θα συνεχίσει και αυτή τη χρονιά να προσφέρει μοναδικές παραστάσεις, αναδεικνύοντας την Ελληνική κουλτούρα μέσα από τους παραδοσιακούς χορούς.
• Ιστορίες Ελληνικού Καλοκαιρινού Φεστιβάλ- Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος: Η Celestyal Cruises, γνωρίζοντας πολύ καλά πόσο οι επιβάτες απολαμβάνουν την ελληνική μουσική, το χορό μέχρι πρωίας και την ελληνική διασκέδαση, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας. Συναυλίες παραδοσιακής ελληνικής μουσικής αλλά και σύγχρονης ποπ μουσικής, αγαπημένοι Έλληνες τραγουδιστές και πάρτι με γνωστούς Έλληνες ραδιοφωνικούς παραγωγούς θα εξοικειώσουν το κοινό με τον μοντέρνο τρόπο της ελληνικής διασκέδασης.

Παράλληλα, τόσο οι βραδιές ελληνικού κινηματογράφου όσο και το εν πλω φεστιβάλ επιστήμης αναμένεται να ανοίξουν νέους ορίζοντες στους επιβάτες.
• Ιστορίες Οινογραστρονομίας- Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος:
Η Celestyal Cruises μας μυεί στην τοπική κουζίνα των επισκεπτόμενων προορισμών. Όλα τα μυστικά της ελληνικής κουζίνας, τα προϊόντα και οι γεύσεις της χώρας μας, μας ανοίγουν την όρεξη για ταξίδια γεμάτα άρωμα και γεύση. Οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα γευσιγνωσίας διαφορετικών τυριών, τοπικών εδεσμάτων και πιάτων καθώς και οινογνωσίας Ελληνικών κρασιών και ποτών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Ο κος Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, αναφέρει σχετικά: «Το 2016, η Celestyal Cruises, εμβαθύνει ακόμα περισσότερο στην ανάδειξη της αυθεντικής ελληνικής εμπειρίας στους επιβάτες της και με υπερηφάνεια παρουσιάζει τις θεματικές κρουαζιέρες, που συμβάλλουν στην προβολή, διάδοση και ανάδειξη της Ελληνικότητας και του Ελληνικού τουρισμού παγκοσμίως!».
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.celestyalcruises.com/gr/index.html

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *