Συνεργασία θεάτρου «Δόρα Στράτου» με GRECKA PANORAMA

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ

Το Θέατρο Ελληνικών Χορών «Δόρα Στράτου», το ζωντανό μουσείο του ελληνικού χορού, θα αναδείξει την πολύτιμη πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας μέσα από την παρουσίαση επιλεγμένων παραδοσιακών ελληνικών φορεσιών, στην 3η έκθεση της Ελλάδας στην Πολωνία, στις 2-3 Δεκεμβρίου 2017, GRECKA PANORAMA.

Η συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία της έκθεσης, North Events, είναι σημαντική, καθότι είναι η πρώτη φορά που το Θέατρο Ελληνικών Χορών «Δόρα Στράτου» θα παρουσιάσει μέρος της σπουδαίας συλλογής του στο Ευρωπαϊκό κοινό, στην Πολωνία.

Οι Πολωνοί επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στην έκθεση να γνωρίσουν από κοντά την ελληνική παράδοση και ιστορία, όπως αυτή αποτυπώνεται στις τοπικές φορεσιές των Ελλήνων.

Το Θέατρο Ελληνικών Χορών «Δόρα Στράτου» αποτελεί κοινωφελή οργανισμό, επιχορηγούμενο από το υπουργείο Πολιτισμού και τον Ε.Ο.Τ., και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Διαθέτει σήμερα περισσότερες από 2.000 μοναδικές παραδοσιακές ελληνικές στολές και έχει σκοπό την ανάδειξη της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, των παραδόσεων και του πολιτισμού της χώρας μας.

Υπενθυμίζεται ότι, η 3η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα, GRECKA PANORAMA, διοργανώνεται στις 2-3 Δεκεμβρίου για το κοινό, στη Βαρσοβία της Πολωνίας, στο PGE Narodowy, το Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *