Astir Palace: Athenian Riviera a la française

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το Astir Palace συμμετέχει στην πρωτοβουλία «Gout de France» από την Γαλλική Πρεσβεία και γιορτάζει τη Γαλλική κουλτούρα και κουζίνα διοργανώνοντας ένα τριήμερο γεύσεων στις 19,20 και 21 Μαρτίου στο εστιατόριο Alia Brasserie.
Απolλαύστε το ειδικό μενού γευσιγνωσίας ετοιμασμένο από τον Executive chef Στράτο Καλαθάκη το οποίο θα συνοδεύεται από γαλλικές ετικέτες κρασιών από τις 19.00-22.30 ή απλά παράγγειλε τα γαλλικά τυριά σου στο Αlia lounge & bar από τις 12.00.
Wine CheeseΗ τιμή του μενού γευσιγνωσία είναι 76€ το άτομο και περιλαμβάνει και τα κρασιά.

Για τους λάτρεις των γαλλικών τυριών και κρασιών έχει σχεδιαστεί ένα ειδικό σεμινάριο γευσιγνωσίας, «L’ART DES FROMAGES & VINS», το Σάββατο 19/3 από τις 19.30-21.00, από τους Γιώργο Κυριακόπουλο (Deli Provence) και τον sommelier Γιώργο Φλούδα (Trinity wines).

Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με το 210 8902000 ή επισκευθείτε www.astirpalace.com

Μενού Γευσιγνωσίας

Ποικιλία Γαλλικών τυριών σε παλέτα με χειροποίητη μαρμελάδα αγριοφράουλας και σπιτικά αλμυρά μπισκότα
Κρασί: Whispering Angel, Provence AOP Rosé

****

Γαλλική σαλάτα εποχής με πράσινα σπαράγγια, crème fraîche με μυρωδικά και κρουτόν βουτύρου
Κρασί: Pouilly-Fumé, Jean Max Roger

****

Κολοκύθα ‘Musquee De Provence’ με ψητά λαχανικά Βρυξελλών, βασιλικά μανιτάρια τρομπέτες και σιρόπι από χειμωνιάτικη αγριότρουφα
Κρασί: Côtes du Rhône, Château de St Cosme

****

Καρδιά μοσχαρίσιου φιλέτου για δύο άτομα με λαχανικά εποχής, σάλτσα βουτύρου ‘Choron’ και παραδοσιακή πατάτα ‘au gratin’
Κρασί: Chateau des Trois Tours, Bordeaux

****

‘Moelleux au chocolat’ με πραλίνα και κρέμα βατόμουρων ‘cassis’
Κρασί: Eau de Vie, Framboise Sauvage

Τιμή: 76€

Καλή όρεξη!!!

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *