Ηχηρό παρόν της Ideal Standard στη διεθνή έκθεση ISH, στη Φρανκφούρτη

Ηχηρό παρόν της Ideal Standard στη διεθνή έκθεση ISH, στη Φρανκφούρτη

Intellimix, η νέα, επαναστατική μπαταρία με φωτοκύτταρο, που παρέχει μαζί με το νερό και σαπούνι , για μέγιστη εξοικονόμηση.

0

Τη στρατηγική της για τα επόμενα χρόνια και τα νέα, επαναστατικά της προϊόντα παρουσίασε η Ideal Standard, στη Διεθνή Έκθεση ISH 2017, στη Φρανκφούρτη. Η επιλογή, φυσικά, του χώρου δεν έγινε τυχαία, αφού εκεί «χτυπάει», κάθε δύο χρόνια, η «καρδιά» της διεθνούς αγοράς ενέργειας, κλιματισμού, ειδών υγιεινής και μπάνιου. 

Στην έκθεση, η οποία διεξήχθη το διάστημα 14 – 18 Μαρτίου 2017, ο κορυφαίος προμηθευτής ειδών μπάνιου παγκοσμίως συμμετείχε με ένα εντυπωσιακό, high tech περίπτερο, στο πλέον κεντρικό σημείο, στο hall 3, στο περίπτερο C11. Ενώ στη συνολική εικόνα της Ideal Standard στην ISH 2017, αξιόλογη ήταν η παρουσία της ελληνικής αποστολής, με επικεφαλής τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Ideal Standard Ελλάδος, κ. Γιώργο Θεοδοσίου.

2!Ακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις, οι οποίες έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο, την προστασία του περιβάλλοντος και την ορθολογική διαχείριση του νερού, του πολυτιμότερου αγαθού στον πλανήτη, η Ideal Standard, παρουσίασε στη φετινή ISH, στη Φρανκφούρτη, μία σειρά από πρωτοποριακές, ολιστικές λύσεις. Λύσεις τις οποίες είχαμε την χαρά και την τιμή να δούμε από κοντά, προσκεκλημένοι της Ideal Standard Ελλάδος στη διεθνή έκθεση ISH, σε μία άκρως ενδιαφέρουσα ξενάγηση, από τον Marketing Manager της εταιρίας, κ. Αλέξη Κιτρομηλίδη.

Λύσεις Μπάνιου

Ειδικότερα, η εταιρία, παρουσίασε λύσεις μπάνιου για ξενοδοχειακούς/κοινόχρηστους χώρους, που ξεχωρίζουν για την αποδοτικότητα κόστους και την ανθεκτικότητά τους, προϊόντα για οικιακή χρήση, που προσφέρουν απαράμιλλη ευκολία και ευελιξία, καθώς και λύσεις για χώρους περίθαλψης υγείας, οι οποίες στοχεύουν στον έλεγχο των λοιμώξεων.

3!Συνεχίζοντας, λοιπόν, την ισχυρή παράδοση καινοτομιών, η Ideal Standard παρουσίασε:

  • Τη νέα σειρά νιπτήρων ελεύθερης τοποθέτησης Ipalyss™, για χρήση στον οικιακό και ξενοδοχειακό τομέα, η οποία διαθέτει την πιο πρόσφατη καινοτομία της Ideal Standard, το εξαιρετικά λεπτό κεραμικό υλικό, Diamatec. Αυτό το πατενταρισμένο, νέο υλικό διαθέτει εξαιρετική στιβαρότητα, που επιτρέπει στους σχεδιαστές να επιτύχουν το σχεδόν αδύνατο: εντυπωσιακά λεπτές, ευθείες άκρες, που είναι ταυτόχρονα στιβαρές και ανθεκτικές. Η κορυφαία αισθητική της σειράς Ipalyss™ αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον βραβευμένο Βρετανό σχεδιαστή, Robin Levien.4!
  • Την Intellimix, μία επαναστατική μπαταρία με φωτοκύτταρο. Για πρώτη φορά μία μπαταρία παρέχει μαζί με το νερό και σαπούνι. Πέραν της πρακτικότητας για την καθημερινή χρήση και της υγιεινής που διασφαλίζει, εξοικονομεί επίσης πάνω από 50% στην κατανάλωση νερού και σαπουνιού.
  • Μετά από χρόνια κλινικής έρευνας, η Ideal Standard παρουσίασε έναν ισχυρό συνδυασμό για την καταπολέμηση των βακτηρίων σε χώρους περίθαλψης υγείας. Πρόκειται για την καινοτομική μπαταρία Markwik 21+, η οποία σε συνδυασμό με τον νιπτήρα Contour 21+ μειώνει τη διάχυση των σταγόνων του νερού κατά περισσότερο από 90%. Ο πυθμένας του νιπτήρα έχει ειδικό ανατομικό σχήμα (πατέντα Hydrofin), έτσι ώστε το νερό που πέφτει από την μπαταρία να παραμένει χαμηλά στο εσωτερικό του νιπτήρα, χωρίς να διαχέεται στο περιβάλλον. Ο μοναδικός συνδυασμός υλικών που χρησιμοποιούνται καθώς και ο σχεδιασμός εσωτερικής ροής νερού της μπαταρίας Markwik 21+, με τα πλήρως αποσπώμενα εξαρτήματά της, διευκολύνουν τον άριστο καθαρισμό της και εγγυώνται την εξάλειψη των βακτηρίων.
  • Τη νέα σειρά ειδών υγιεινής Connect Air για οικιακά, αλλά και κοινόχρηστα μπάνια, με τη βραβευμένη επαναστατική τεχνολογία έκπλυσης λεκάνης Aquablade®, που θέτει πρωτόγνωρα standards για την υγιεινή στο μπάνιο και την ορθολογική διαχείριση του νερού.

Παράλληλα, η Ideal Standard επισήμανε στην ISH την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει στους επαγγελματίες συνεργάτες της, παρέχοντας ψηφιακά εργαλεία όπως η Μοντελοποίηση Κατασκευαστικών Πληροφοριών (Building Information Modeling – BIM), που θα κινητοποιήσουν σημαντικές βελτιώσεις στην οικοδομική αποδοτικότητα.

ΠΗΓΗwww.money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ