Ειδικό πρόγραμμα για Ιάπωνες τουρίστες σχεδιάζεται στη Ρωσία

Ειδικό πρόγραμμα για Ιάπωνες τουρίστες σχεδιάζεται στη Ρωσία

0
Young female friend taking selfie in Hong Kong

Japan Friendly ονομάζεται το νέο πρόγραμμα το οποίο σχεδιάζεται στη Ρωσία, με στόχο την καλύτερη δυνατή φιλοξενία των Ιαπώνων τουριστών.

Το πρόγραμμα είναι αντίστοιχο του China Friendly, το οποίο βρίσκεται, ήδη, σε λειτουργία, στη χώρα και εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Russian Hospitality».

«Έχουμε ξεκινήσει τη διαμόρφωση του προγράμματος Japan Friendly, πιστεύοντας ότι πρέπει να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τους Ιάπωνες τουρίστες», είπε ο επικεφαλής της Rosturizm, Oleg Safonov. Και πρόσθεσε: «Στο πλαίσιο του προγράμματος Russian Hospitality, ο Οργανισμός άνοιξε για τυχόν προτάσεις για τη δημιουργία άνετων συνθηκών για ομάδες τουριστών».

Πρόκειται για ένα έργο μεγάλης κλίμακας, που περιλαμβάνει προγράμματα όπως το China Friendly και το Halal-Friendly. «Καλούμε τις επιχειρήσεις και τις τοπικές αρχές, για στενή συνεργασία με τον Οργανισμό, και είμαστε ανοιχτοί στο να συμπεριλάβουμε και άλλες διεθνείς ομάδες σε αυτό το έργο», τόνισε ο O. Safonov.

Το πρόγραμμα China Friendly ξεκίνησε από πρωτοβουλία της Ένωσης «Κόσμος Χωρίς Σύνορα» το 2014. Το έργο έχει σαν στόχο την προσαρμογή των τουριστικών υπηρεσιών με βάση τις απαιτήσεις των τουριστών από την Κίνα και τη δημιουργία ενός άνετου περιβάλλοντος για αυτούς. Τώρα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει 29 εγκαταστάσεις διαμονής σε 10 περιοχές. Στο τέλος του 2015, το πρώτο ταξιδιωτικό γραφείο China Friendly του «Intourist Thomas Cook» και δύο εστιατόρια «Jamie’s Italian», στη Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολη εντάχθηκαν στο έργο.

ΠΗΓΗwww.money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ