chef

Με επιτυχία το HORECA GASTRONOMY FORUM by CHEF’S CLUB OF GREECE

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το HORECA GASTRONOMY FORUM by CHEF’S CLUB OF GREECE, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών HORECA 9-12 Φεβρουαρίου 2018.

Με θεματολογία «Η νέα ελληνική κουζίνα, μοχλός ανάπτυξης του Ελληνικού τουρισμού», η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος παρουσίασε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα με μαγειρικές επιδείξεις, παρουσιάσεις τεχνικών και ομιλίες γύρω από τον τουρισμό στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης.

Με καταξιωμένους εισηγητές παρουσιάσεων που κάλυπταν ένα μεγάλο φάσμα του τουρισμού η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος απευθύνθηκε σε όλους τους επισκέπτες που γέμισαν το χώρο του Gastronomy Forum.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η ανάδειξη του κυρίου Μίλτου Καρούμπα ως πρεσβευτή της Ελληνικής Γαστρονομίας για τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και οι βραβεύσεις για την προσφορά τους στην Ελληνική γαστρονομία στον ιδιοκτήτη της FORUM κύριο Χουδαλάκη Νίκο, στον αντιπρόεδρο της εταιρείας FORUM κύριο Γιαλούρη Θανάση, στους executive chefs Αραμπατζή Κωνσταντίνο και Τσικνάκο Νικόλαο για την προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της λέσχης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τους χορηγούς των εκδηλώσεων: εταιρείες Forum – διοργανώτρια εταιρεία της HORECA, Electrolux, YALCO – tabletop εξοπλισμός, ESTELLE – χορηγός ένδυσης, MEAT PRO, ΜΕΤΡΟ CASH & CARRY – πρώτες ύλες, Zeo Eco – καθαριστικά, FRUTERIA – πρώτες ύλες μαναβικής, LITSAS MEAT DELICATESSEN – πρώτες ύλες κρεάτων, ESTIASI – εξοπλισμός inox, ECO ZHN – χορηγός επικοινωνίας, KIMONAS και ΛΕΤΡΙΝΑ.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *