palladion

Μεγάλη διάκριση για το Ροδίτικο παγωτό

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ

Την τρίτη θέση στη Μπολόνια, για το καλύτερο παγωτό στην Ευρώπη πήρε το Εργαστήριο παγωτού «Παλλάδιον» με τη γεύση «Salted caramel peanuts», που δημιούργησε ο ice cream σεφ Δημήτρης Χαραλάμπους.

Το  Palladio αλλά και το άλλο Ροδίτικο παγωτό Gelato Punto  με την γεύση «Pastolato», σε διαγωνισμό που έγινε το Μάιο στην Αθήνα, μοιράστηκαν το βραβείο για το καλύτερο παγωτό στην Ελλάδα.

Η διάκριση των δυο εργαστηρίων είναι τεράστια αν αναλογιστεί κανείς ότι γίνεται μεταξύ σπουδαίων ονομάτων της ζαχαροπλαστικής.

Η επόμενη αναμέτρηση για τις γεύσεις των παγωτών γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο στο Ρίμινι  8-10 Σεπτεμβρίου, όπου θα διαγωνιστούν επίσης οι Ιταλοί, αναγνωρισμένοι ως οι καλύτεροι σεφ στον κόσμο και οι οποίοι πέρασαν απευθείας στον τελικό, οι Ολλανδοί και οι Ούγγροι που κέρδισαν τις πρώτες δυο θέσεις.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *