Η Μισέλ Ομπάμα αποκαλύπτει: Ο Μπαράκ φορούσε το ίδιο σμόκιν επί 8...

Η Μισέλ Ομπάμα αποκαλύπτει: Ο Μπαράκ φορούσε το ίδιο σμόκιν επί 8 χρόνια! [εικόνες]

0
obama
Κανείς δεν το είχε προσέξει, αλλά το αποκάλυψε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ: Ο Μπάρακ Ομπάμα φορούσε επί 8 χρόνια το ίδιο σμόκιν και τα ίδια παπούτσια στις επίσημες εκδηλώσεις!

Οπως αποκάλυψε η Μισέλ Ομπάμα, του άρεσε τόσο πολύ που το φορούσε ανελλιπώς σε όλη τη διάρκεια των δύο προεδρικών του θητειών.

 

 

«Είναι άδικο. Ολοι μιλούσαν και φωτογράφιζαν τι παπούτσια φορούσα εγώ, τι κοσμήματα κρεμούσα στο λαιμό, αλλά δεν σχολίασε κανείς το γεγονός ότι ο Μπάρακ φορούσε το ίδιο σμόκιν και τα ίδια παπούτσια 8 χρόνια και μάλιστα ήταν περήφανος γι’ αυτό» είπε η Μισέλ Ομπάμα σε συνέδριο της Apple.

Με παιχνιδιάρικη διάθεση η Μισέλ Ομπάμα παραδέχθηκε ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ την πείραζε διαρκώς για το γεγονός ότι αργοπορούσε να ετοιμαστεί: «Είμαι έτοιμος, έχω ετοιμαστεί εδώ και 10 λεπτά, πόσο θα σου πάρει ακόμη εσένα;» «Φύγε από εδώ» του απαντούσε η Μισέλ.

Μάλιστα η πρώην Πρώτη Κυρία μοιράστηκε με το κοινό και την ιστορία πίσω από τη φωτογραφία που την δείχνει να φτιάχνει το παπιγιόν του Μπάρακ Ομπάμα λίγο πριν υποδεχθούν στο Λευκό Οίκο τον πρόεδρο της Κίνας και την σύζυγό του, το Σεπτέμβριο του 2015.

«Ενώ περιμέναμε, μας φωτογράφιζαν περίπου 100 άνθρωποι του Τύπου» θυμάται η Μισέλ και παραδέχθηκε: «Οσο περιμέναμε να φτάσει η πομπή με τα αυτοκίνητα, εγώ βαρέθηκα και είπα να δω αν ο άνδρας μου δείχνει όμορφος».Getty

Getty

Getty

Getty

Getty

Getty

AP photo

ΠΗΓΗ: Κέρδος online  

ΜΕΣΩwww.money-tourism.gr
ΠΗΓΗwww.kerdos.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ