Σκηνές απείρου κάλλους, με δικαστικούς επιμελητές και κατάσχεση σε ξενοδοχείο

Σκηνές απείρου κάλλους, με δικαστικούς επιμελητές και κατάσχεση σε ξενοδοχείο

0
hotel

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί σε ξενοδοχειακή μονάδα των Κολυμπίων, που έχει μισθωθεί και λειτουργεί υπό την επίβλεψη αλλοδαπής εταιρείας. Εργολάβος οικοδομών σε εκτέλεση διαταγής πληρωμής για οφειλή ύψους 31.000 ευρώ της ιδιοκτήτριας εταιρείας, κίνησε τη διαδικασία κατάσχεσης κινητών πραγμάτων!

Με την συνδρομή αστυνομικών, δικαστικός επιμελητής μετέβη συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο με τρία φορτηγά και εισήλθε στην τραπεζαρία, όπου την ώρα εκείνη σερβίρετο το πρωινό στους αλλοδαπούς πελάτες.
Εργάτες άρχισαν να σηκώνουν τους αλλοδαπούς από τα τραπέζια και τα μετέφεραν με τις καρέκλες και τον λοιπό εξοπλισμό σε δύο από τα τρία φορτηγά.
Το προσωπικό του ξενοδοχείο εξεμάνη ενώ υπήρξε και συμπλοκή αλλά και επεισόδια για τα οποία ως και χθες το μεσημέρι δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις.
Τα όσα έλαβαν χώρα, που πρωτίστως έβλαψαν το τουριστικό προϊόν του νησιού, είναι πραγματικά δύσκολο να περιγραφούν.

Ο ιδιοκτήτης

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, έσπευσε στην πορεία στην μονάδα και παρουσίασε στον δικαστικό επιμελητή ιδιωτικό συμφωνητικό, σύμφωνα με το οποίο τα κινητά πράγματα που είχαν κατασχεθεί έχουν πωληθεί σε άλλη εταιρεία, με αποτέλεσμα να κληθούν τα δύο φορτηγά που ήδη είχαν αναχωρήσει, να επιστρέψουν.
Οι ίδιοι εργάτες επανατοποθέτησαν τα κινητά πράγματα του ξενοδοχείου στην τραπεζαρία και αποχώρησαν.