Η Ταϊλάνδη φιγουράρει ως κορυφαίος gay ταξιδιωτικός προορισμός στην Αγγλία

Η Ταϊλάνδη φιγουράρει ως κορυφαίος gay ταξιδιωτικός προορισμός στην Αγγλία

0
gay

Σε συνεργασία με το Travel by Interest το site Gay Star News παρουσιάζει την Ταϊλάνδη ως έναν ονειρεμένο προορισμό για gay ταξιδιώτες στην Ασία.
Στο αφιέρωμα αυτό συνδυάζει γνωστές και εναλλακτικές επιλογές, παρουσιάζοντας επτά διαφορετικούς προορισμούς που καλύπτουν όλες τις πιθανές ανάγκες των ταξιδιωτών.

Με την Μπανγκόκ, το Πουκέτ και την Πατάγια να κερδίζουν τους περισσότερους gay επισκέπτες στην Ταϊλάνδη, το Travel by Interest παρέχει σημαντικές πληροφορίες για  ένα αποτελεσματικό ταξιδιωτικό προγραμματισμό. Παράλληλα, παρουσιάζουν κάποια από τα καλύτερα ξενοδοχεία σε αυτούς τους ονειρεμένους προορισμούς. Εντοπίζοντας τα καλύτερα σημεία τους που τα κάνουν να ξεχωρίζουν.
Οι περιοχές αυτές φαίνεται πως έχουν την πιο έντονη gay ζωή στη πόλη. Άλλωστε η Μπανγκόκ είναι ευρύτερα γνωστή ως «Η gay πρωτεύουσα της Ασίας».

Απ’ την άλλη, προορισμοί όπως το Κράμπι, το Τσιάνγκ Μάι και η Phang Nga μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι ως εναλλακτικές επιλογές, παρέχοντας εντυπωσιακή φυσική ομορφιά και must-see διάθεση. Τέλος, τα νησιά Κο Σαμούι καταγράφονται ως ο καλύτερος προορισμός στην Ταϊλάνδη για gay νεόνυμφους.

Μιας και η ζήτηση για ταξίδια στην Ταϊλάνδη ολοένα και αυξάνεται από τους gay ταξιδιώτες, το Travel by Interest σύντομα θα παρουσιάσει τον κάθε προορισμό ξεχωριστά. Η κίνηση αυτή θα βελτιώσει την ταυτότητα του τόπου αλλά και θα αυξήσει τις ξενοδοχειακές κρατήσεις, ειδικά κατά τη διάρκεια την χαμηλής περιόδου.