Ξανά στην Τυνησία o Thomas Cook

Ξανά στην Τυνησία o Thomas Cook

Από 13 Φεβρουαρίου 2018

0
tynisia

Ο Thomas Cook ανακοίνωσε την επανάληψη του προγράμματός του, στην Τυνησία, από τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους. Η εταιρεία έλαβε την απόφαση αυτή μετά τις αλλαγές στις ταξιδιωτικές συστάσεις του υπουργείου Εξωτερικών της Βρετανίας και του ενδιαφέροντος των πελατών για ταξίδια στην χώρα αυτή.

Τα πακέτα ξεκίνησαν να πωλούνται σήμερα και αφορλύν 8 μόλις ξενοδοχεία στην περιοχή  Hammamet.

Οι ταξιδιωτικές εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου αποσύρθηκαν από την Τυνησία ακολουθώντας τις οδηγίες του υπουργείου Εξωτερικών, μετά τη σφαγή των παραθεριστών της Tui, στην παραλία Sousse τον Ιούνιο του 2015.

Ο Thomas Cook διακίνησε το 2014 περίπου  200.000 παραθεριστές του Ηνωμένου Βασιλείου στην Τυνησία, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών και χειμερινών εποχών.

Σε δήλωσή της η υπεύθυνη του ταξιδιωτικού οργανισμού Carol MacKenzie, ανέφερε: «Στα τέλη Ιουλίου 2017, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου άλλαξε τις ταξιδιωτικές οδηγίες της για την Τυνησία, πράγμα που σημαίνει ότι οι Βρετανοί παραθεριστές μπορούν τώρα να ταξιδέψουν στην χώρα. Αποτέλεσμα αυτού και αντανακλώντας το ενδιαφέρον που έχουμε από τους πελάτες, ξεκινάμε πάλι το πρόγραμμα πτήσεων και διακοπών μας από τις 13 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους.»

Και συνέχισε : «Ξεκινάμε σε λίγα θέρετρα, κυρίως κοντά στο Hammamet, και σε μόνο οκτώ ξενοδοχεία, όπου είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να προσφέρουμε την υψηλή ποιότητα που προσδοκούν οι πελάτες μας. Επωφελούμαστε από την ύπαρξη προγραμμάτων διακοπών για τους Γερμανούς, Βέλγους και Γάλλους πελάτες μας, οι κυβερνήσεις των οποίων δεν συνιστούσαν να μην ταξιδεύουν στην Τυνησία.»

ΠΗΓΗwww.money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ