Ξεχωριστές εµπειρίες φιλοξενίας µε την «υπογραφή» της Media Strom

Ξεχωριστές εµπειρίες φιλοξενίας µε την «υπογραφή» της Media Strom

0

Μοναδικές εµπειρίες φιλοξενίας µε βάση την ευεξία που προσφέρει ο ποιοτικός ύπνος, «υπογράφει» η Media Strom, η κορυφαία εταιρία στον κλάδο της στρωµατοποιίας στη χώρα µας, η οποία µε «όπλα» της την µακρόχρονη εµπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία, προτείνει στην ξενοδοχειακή αγορά καινοτόµες ιδέες και ολοκληρωµένες λύσεις ύπνου.

Γνωρίζοντας ότι ο καλός ύπνος συμβάλει δραστικά στη συνολικά καλή διάθεση του πελάτη, και κατ’ επέκταση στη συνολική εμπειρία φιλοξενίας, τελευταία οι επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου δίνουν όλο και μεγαλύτερη σημασία στον ποιοτικό ύπνο των πελατών τους, αναζητώντας τις καλύτερες λύσεις.
Η συγκεκριμένη παράμετρος γίνεται ακόμα πιο σημαντική όταν η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον τομέα του high-end τουρισμού, όπου οι απαιτήσεις από την πλευρά του φιλοξενούμενου είναι αναλόγως υψηλότερες και τα κριτήριά του πιο αυστηρά.
Σε αυτό το ζητούμενο του κάθε απαιτητικού πελάτη, η Media Strom, με 50 χρόνια εμπειρίας ως η κορυφαία εταιρία στον κλάδο της στρωματοποιίας στη χώρα μας, έρχεται να απαντήσει προτείνοντας τη σειρά μοναδικών στρωμάτων Optimum.
media-storm-julyΗ σειρά Optimum, με τις 4 εναλλακτικές εκδοχές της, Optimum Diamond, Optimum Platinum, Optimum Gold, Optimum Silver, παρέχει λύση σε όλες τις «ανάγκες ύπνου» των πελατών ξενοδοχείων, χρησιμοποιώντας τα πιο ποιοτικά και καινοτόμα υλικά, τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες και φυσικά την εγγύηση του κορυφαίου κατασκευαστή της αγοράς για την κορυφαία εμπειρία ύπνου.
H σειρά Optimum παρέχει μοναδικά χαρακτηριστικά σε επίπεδο σχεδιασμού και κατασκευής, όπως:
μοναδικά συστήματα ελατηρίων πολλαπλών επιπέδων & ζωνών τεχνολογίας MLS, για την απόλυτη στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του ύπνου ενσωματωμένο ανώστρωμα Topper Inside, που «αγκαλιάζει» ιδανικά κάθε διαφορετικό τύπο σώματος δύο διαφορετικές πλευρές, Double Side, για δύο μοναδικές, διαφορετικές αισθήσεις, θαλπωρή το χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι ειδική επεξεργασία Aegis Shield κατά της εμφάνισης μικροοργανισμών, που εξασφαλίζει τον απόλυτο βαθμό υγιεινής και ασφάλειας, και κομψές γραμμές καπιτονέ σχεδίων, ολόλευκο χρώμα και προσεγμένο σχεδιασμό, που ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές αισθητικές απαιτήσεις.
Προσφέρετε στους πελάτες σας την μοναδική αίσθηση που απορρέει, από τη 50ετή τεχνογνωσία, την τεχνολογία αιχμής, τον άρτιο σχεδιασμό και φυσικά την επιλογή των καλύτερων υλικών και μεθόδων παραγωγής. Γιατί ο καλός ύπνος είναι απαραίτητο στοιχείο στην επίτευξη της καλής υγείας και της ευεξίας όλων μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμα περισσότερο όμως κατά τη διάρκεια των διακοπών μας. Και η Media Strom, ως Επίσημος Χορηγός Καλού Ύπνου, μπορεί να εγγυηθεί μια κορυφαία εμπειρία ύπνου για τους πελάτες σας!

ΠΗΓΗwww.money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ