10 χρόνια Αstir Odysseus Kos Resort and Spa και το ταξίδι συνεχίζεται…

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ειδική εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση των 10 ετών λειτουργίας του Αstir Odysseus Kos Resort and Spa, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του πεντάστερου ξενοδοχείου, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Μπαμιαλίκι, στο Τιγκάκι της Κω.

Στην εκδήλωση για τον εορτασμό της δεκαετούς λειτουργίας του πολυτελούς resort παραβρέθηκαν περισσότεροι από 500 Έλληνες και ξένοι προσκεκλημένοι.

Στο ξενοδοχείο, που θεωρείται από τα πλέον πολυτελή στα Δωδεκάνησα, έχουν πραγματοποιηθεί από το 2009 έως σήμερα περισσότερες από 1 εκατ. διανυκτερεύσεις ξένων και Ελλήνων επισκεπτών.

Οι ξένοι τουρίστες που επιλέγουν το Αstir Odysseus Kos Resort and Spa για τις διακοπές τους, προέρχονται κυρίως από 10 αγορές και συγκεκριμένα από τις: Γερμανία Βρετανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ισραήλ, Τουρκία, Λουξεμβούργο, Σουηδία, Νορβηγία και Φινλανδία.

astir odysseusΗ ιδιοκτήτρια εταιρία Occidental, δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα περιβαλλοντικής συνείδησης, εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ενώ έχει πραγματοποιήσει δωρεές σε δημόσιους οργανισμούς. Στο πλαίσιο, μάλιστα, του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η εταιρία υλοποιεί ανακύκλωση σε πλαστικό, αλουμίνιο, γυαλί, χαρτί, μπαταρίες και λάμπες.

Το Αstir Odysseus Kos Resort and Spa, το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν απασχολεί 220 εργαζόμενους, αναπτύσσεται σε έκταση 100 στρεμμάτων, διαθέτοντας 337 δωμάτια, δυναμικότητας περίπου 1.000 κλινών.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι οι μεγάλες υδάτινες επιφάνειες. Συνολικά, οι πισίνες της ξενοδοχειακής μονάδας καλύπτουν επιφάνεια άνω των 5.000 τ.μ..
Επιπλέον, είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, το οποίο δημιούργησε τεχνητό πεδίο αναρρίχησης ύψους 10 μέτρων. Μοναδικός είναι και ο περιβάλλον χώρος του ξενοδοχείου, με 14.779 κωνοφόρα, παχύφυτα, αρωματικά, αναρριχητικά φυτά, φοίνικες και διάφορα άλλα δέντρα.

Επίσης, στις εγκαταστάσεις του λειτουργούν 3 εστιατόρια και 3 μπαρ, κέντρο ευεξίας και ομορφιάς, συνεδριακούς χώρους για την εξυπηρέτηση έως 600 ατόμων, θέατρο έως 250 ατόμων, υδρομασάζ εσωτερικό και εξωτερικό, αίθουσα παιχνιδιών, αθλητικές υποδομές (γήπεδα τένις, ποδοσφαίρου, κ.ά.) θαλάσσια σπορ, υπηρεσία φύλαξης και απασχόλησης παιδιών.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *