travel_agency

10 λόγοι για να χρησιμοποιήσετε ένα πρακτορείο ταξιδιών το 2017

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Tουλάχιστον 10 λόγοι υπάρχουν για να χρησιμοποιεί κανείς έναν επαγγελματία ταξιδιωτικό πράκτορα και σύμφωνα με το Travel Market Report, είναι οι ακόλουθοι:

  1. Αγοράζοντας ταξίδια είναι μια ιδιαίτερα αγορά, διότι αγοράζετε, τόσο ένα προϊόν, όσο και μια υπηρεσία. Ο ταξιδιωτικός πράκτορας γνωρίζει πώς να πουλήσει και τα δύο μέρη – και την αεροπορική εταιρεία και το θέρετρο και τη γραμμή κρουαζιέρας που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας και την υπηρεσία που θα εγγυάται ότι οι διακοπές σας θα είναι αδιάλειπτες και χωρίς άγχος.
  1. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες εκπαιδεύονται για να ρίχνουν μια κριτική ματιά πάνω σε κάθε κομμάτι του παζλ του ταξιδιού σας και εξασφαλίζουν ότι κάθε κομμάτι ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες ανάγκες σας, έτσι ώστε να είστε ικανοποιημένοι για κάθε νόμισμα / ευρώ που σπαταλάτε.
  1. Μπορούν να κατανοήσουν το πλήθος των προσφορών από γραμμές κρουαζιέρας , αεροπορικές εταιρείες και ξενοδοχεία. Φέτος οι ταξιδιωτικές εταιρείες προσφέρουν περισσότερα brands από ποτέ στην ιστορία – στη στεριά, στον αέρα και στις θάλασσες. Είναι η Fathom η σωστή κρουαζιέρα για εσάς; Είναι το Delta Light αρκετά καλό; Ένας επαγγελματίας ταξιδίου μπορεί να αποκρυπτογραφήσει τις λεπτές διαφορές και να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας για ένα μοναδικό ταξίδι.
  1. Οι επαγγελματίας ταξιδιών σας εξοικονομούν χρόνο και χρήμα. Είτε χρεώνουν μια αμοιβή, όπως πολλοί κάνουν, είτε βασίζουν τις επιχειρήσεις τους σε προμήθειες, ο χρόνος και τα χρήματα που ξοδεύετε μαζί τους θα σας επιστραφούν πολλές φορές με τη μορφή προνομίων, αναβαθμίσεων, ευκολίας και εξαιρετικής εξυπηρέτησης.
  1. Είναι ο συνήγορός σας. Είτε χρειάζεστε αναβάθμιση σε δωμάτιο με θέα τον ωκεανό είτε ένα εισιτήριο από περιοχή κινδύνου μετά από έναν σεισμό, ο ταξιδιωτικός σας πράκτορας θα είναι εκεί για εσάς, παρεμβαίνοντας με προμηθευτές για λογαριασμό σας.

Είναι οι ειδικοί. Όπως ένας γιατρός ή ένας λογιστής, ένας ταξιδιωτικός σύμβουλος θα σας ρωτήσει τις σωστές ερωτήσεις, θα ακούσει τις απαντήσεις σας, θα κατανοήσει τις ανάγκες σας και θα σας προσφέρει τις έμπειρες συμβουλές του για να σας καθοδηγήσει κατά τη λήψη μιας από τις πιο σημαντικές αποφάσεις σας – πώς να περάσετε τον ανεκτίμητο ελεύθερο χρόνο σας. Επειδή δεν υπάρχει επανάληψη για τις διακοπές που πήγαν στραβά.

  1. Η γνώση είναι δύναμη. Από τις απαιτήσεις για visa και διαβατήριο μέχρι το όνομα του μετρ στο καλύτερο εστιατόριο της πόλης, ένας καλός ταξιδιωτικός πράκτορας έχει τις εσωτερικές πληροφορίες που κάνουν το ταξίδι σας τέλειο.
  1. Φυλάνε τα νώτα σας. Όταν τα πράγματα πάνε στραβά, ένας επαγγελματίας γνωρίζει σε ποιον να καλέσει για να το επιδιορθώσει επιτόπου. Εάν η πτήση σας ακυρωθεί, απλά καθίστε και σηκώστε το τηλέφωνο, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες θα είναι σε ουρές προσπαθώντας να ξανακάνουν κράτηση. Δεν έχετε πάρει την κατηγορία δωματίου που έχετε κάνει κράτηση; Δεν χρειάζεται να διαφωνείτε με τη ρεσεψιόν. Μια κλήση θα το διορθώσει.
  1. Είναι οι προσωπικοί αγοραστές σας. Με την πάροδο του χρόνου ο επαγγελματίας σας, γνωρίζει εσάς και την οικογένειά σας, τι σας αρέσει και τι δεν σας αρέσει. Είστε κάτι παραπάνω από μια πώληση γι αυτούς – και παρέχουν την ανθρώπινη σύνδεση που κάνει κάθε συναλλαγή πιο ευχάριστη και ουσιαστική. Επιπλέον, υποστηρίζοντας τις τοπικές επιχειρήσεις, υποστηρίζετε την κοινότητά σας.
  1. Μπορούν να προσφέρουν εξατομικευμένες εμπειρίες που κανένας άλλος δεν μπορεί. Μετά από 20 ή 30 χρόνια στην επιχείρηση, ένας επαγγελματίας των ταξιδιών έχει τις διασυνδέσεις για να οργανώσει τις περίεργες εκδρομές, τα ειδικά περάσματα, τις αναβαθμίσεις και τις μικρές πινελιές που δεν είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό. Επειδή σε αυτόν τον καταπληκτικό και θαυμάσιο κόσμο, απλά δεν ξέρετε τι δεν ξέρετε. Ρωτήστε λοιπόν κάποιον που ξέρει – ρωτήστε τον τοπικό σας ταξιδιωτικό πράκτορα!
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *