100_expo

100% Hotel Show 2016: Τελική ευθεία για το πιο “ανατρεπτικό’ εκθεσιακό event του Τουρισμού

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Με εντυπωσιακή αύξηση εκθετών και προεγγραφών επισκεπτών, η 4η διοργάνωση του 100% Hotel Show, του πλέον “ανατρεπτικού” event για ξενοδόχους και επαγγελματίες του τουρισμού, ετοιμάζεται να ανοίξει της πύλες της, την ερχόμενη Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας.

Το 100% Hotel Show 2016, που θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Νοεμβρίου, θα έχει σημαντικά περισσότερες συμμετοχές – κατά συνέπεια και περισσότερες επιλογές και προτάσεις για τους επισκέπτες – καθώς ο αριθμός των εκθετών είναι αυξημένος κατά 35% σε σύγκριση με τη διοργάνωση του 2015. Εντυπωσιακό, όμως, είναι και το ενδιαφέρον από πλευράς επισκεπτών για το φετινό 100% Hotel Show, καθώς η ροή των προεγγραφών επαγγελματιών που προτίθενται να επισκεφθούν την έκθεση, καταγράφει αύξηση άνω του 40%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα, πέρυσι.

100_expoΤα μεγέθη αυτά αποδεικνύουν ότι η πρωτοποριακή φιλοσοφία, η εξειδικευμένη δομή, τα στοχευμένα workshops και οι ποιοτικές εκθεσιακές και λειτουργικές προδιαγραφές του 100% Hotel Show, όχι απλώς το διαφοροποιούν από τα συμβατικά εκθεσιακά πρότυπα, αλλά μεγιστοποιούν τα ανταποδοτικά οφέλη και τη χρησιμότητα της έκθεσης για τους επαγγελματίες της ξενοδοχειακής αγοράς και για τους εκθέτες όλων των κλάδων.

Τα Workshops

Ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία για τους επισκέπτες του 100% Hotel Show, αποτελούν τα Workshops της φετινής διοργάνωσης, με αποτέλεσμα, να έχουν ήδη κλείσει σχεδόν όλες οι διαθέσιμες θέσεις:

Την πρώτη μέρα, τα workshops επικεντρώνονται στο θέμα της αύξησης των μεμονωμένων κρατήσεων με πρακτικές συμβουλές από σημαντικές εταιρείες όπως η Google, η Web Hotelier, η Nelios και η Trivago.

Τη δεύτερη ημέρα, διακεκριμένοι ειδικοί από τον χώρο των Boutique Ξενοδοχείων θα δώσουν συμβουλές για την καλύτερη ανάπτυξη μικρότερων μονάδων αλλά και για τα δίκτυα διανομής σε πιο ποιοτικά κοινά-στόχους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Workshops μπορείτε να το βρείτε εδώ

Το 1ο  Hospitality Networking Brands

Κύριο χαρακτηριστικό του 100% Hotel Show, είναι να καινοτομεί! Το Hospitality Networking Brands,  ο πρωτοποριακός θεσμός που για πρώτη φορά εισάγει στην ελληνική εκθεσιακή αγορά το 100% Hotel Show, τυγχάνει ήδη θερμότατης υποδοχής από το επαγγελματικό κοινό της έκθεσης.

Στοχεύει στην άμεση επαφή, μέσω προκαθορισμένων κατ’ ιδίαν συναντήσεων, των επισκεπτών με στελέχη κορυφαίων εταιρειών της τουριστικής αγοράς.

Στις συναντήσεις αυτές, οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν το θέμα που τους απασχολεί με τους πλέον κατάλληλους ειδικούς και να έχουν άμεσες κατευθύνσεις και προτάσεις.

Στο πρώτο φετινό Hospitality Networking Brands θα συμμετέχουν εταιρείες όπως η Web Hotelier, το Hands Free Hotelier, το Greek Travel Pages και η Trivago.

Αναλυτικά πληροφορίες για το Hospitality Networking Brands μπορείτε να δείτε εδώ .

Οι Παράλληλες Εκδηλώσεις

Το φετινό 100% Hotel Show ενισχύεται περαιτέρω από τρεις παράλληλες εκδηλώσεις, με στόχο την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο διαμονής, τα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά των εκθετών καθώς και τη μεγαλύτερη διάδραση με το εκθεσιακό κοινό του.

Ειδικότερα:

– Τα 100% Hotel Design Awards, τα οποία αναδεικνύουν Ελληνικά και Κυπριακά ξενοδοχεία με ιδιαίτερο σχεδιασμό, και προάγουν το ελληνικό design και την αρχιτεκτονική.

– Ο Διαγωνισμός Περιπτέρου, που δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες να ξεχωρίσουν μέσω της συμμετοχής τους, διευρύνοντας την εκθεσιακή εμπειρία των επισκεπτών μέσω εντυπωσιακών κατασκευών.

– Το Vip Opening Party το οποίο αντικαθιστά τα παραδοσιακά εγκαίνια και μετατρέπει την έκθεση σε Γιορτή του Τουρισμού, με σημαντικές ευκαιρίες για Networking.

Το 100% Hotel Show αποτελεί το Premium Εκθεσιακό Γεγονός για Ξενοδόχους και Επαγγελματίες Τουρισμού με πάνω από 10.000 επισκέπτες (2015) και διακρίνεται για το πιο δυναμικό – για τα Ελληνικά δεδομένα – digital πρόγραμμα προβολής.

Διοργανώνεται από την εταιρεία DEMAND Customize Marketing και τελεί υπό την Αιγίδα των μεγαλύτερων φορέων του Ελληνικού Τουρισμού.

Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία για το 100% Hotel Show, τους Εκθέτες, τις Παράλληλες Εκδηλώσεις και τις επιλογές για τους Επαγγελματίες επισκέπτες, μπορείτε να βρείτε στο www.hotelshow.gr.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *