11-14 Φεβρουαρίου 2022 η επόμενη HORECA

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η μεγαλύτερη έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης HORECA, θα είναι και πάλι δίπλα στους εκθέτες και επισκέπτες της από τις 11 έως τις 14 Φεβρουαρίου 2022.

Όπως είναι γνωστό η FORUM SA, παρά τις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει όλους αυτούς τους μήνες η πανδημία του Covid-19, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να καταστεί εφικτή η πραγματοποίηση της HORECA 2021.

Δυστυχώς, όμως, η έκθεση HORECA 2021, η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί 11 με 15 Φεβρουαρίου, λόγω των εξελίξεων της πανδημίας, είναι πολύ πιθανόν να επηρεαστεί αρνητικά και να μην μπορέσει να πραγματοποιηθεί στις εμπορικές και κοινωνικές συνθήκες που τόσο οι εκθέτες όσο και οι επισκέπτες της επιθυμούν.

Έτσι λοιπόν, με βάση τα παραπάνω δεδομένα, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις καταλληλότερες συνθήκες για την διεξαγωγή της επόμενης διοργάνωσης, να διατηρήσουμε το υψηλό διοργανωτικό και επισκεπτικό επίπεδο που έχει χαρακτηρίσει την HORECA όλα αυτά τα χρόνια και τέλος να προστατεύσουμε τους εκθέτες της από τις αρνητικές συνέπειες που θα είχε μία ακύρωση της τελευταίας στιγμής, αποφασίσαμε να προβούμε έγκαιρα στην ακύρωση της HORECA 2021 και μεταφορά της στις ημερομηνίες 11-14 Φεβρουαρίου 2022.

Στόχος θα είναι και πάλι η έκθεση να αποτελέσει την κορυφαία στιγμή για την εγχώρια αγορά και σημαντικό εφαλτήριο για την ανάκαµψη όλου του κλάδου, σφραγίζοντας το ελπιδοφόρο μέλλον της Φιλοξενίας και της Μαζικής Εστίασης στη χώρα μας.

ksd HORECA
adv
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *