Ξενοδοχείο TUI BLUE – Μινόρκα

Με 13 νέα ξενοδοχεία σε τέσσερις ηπείρους επεκτείνεται η TUI BLUE

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το άνοιγμα 13 νέων ξενοδοχείων, σε τέσσερις ηπείρους, για τα επόμενα δύο χρόνια έχει, ήδη, προγραμματίσει η TUI BLUE, προσθέτοντας εντελώς νέους προορισμούς, όπως η Κίνα, η Σενεγάλη, η Καμπότζη και το Κουρακάο, στο ξενοδοχειακό της χαρτοφυλάκιο.

Συνεχίζοντας την αναπτυξιακή του πορεία ο όμιλος TUI επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της παγκόσμιας ξενοδοχειακής μάρκας TUI BLUE, είτε μέσω διεθνών συνεργασιών, είτε με συμβάσεις διαχείρισης, είτε μέσω δικαιοδόχων.

Το καλοκαίρι του 2023, η TUI BLUE προγραμματίζει τη λειτουργία αρχικά πέντε ξενοδοχείων σε δημοφιλείς προορισμούς στις Βαλεαρίδες Νήσους την Κύπρο, την Αίγυπτο και την Ταϊλάνδη. Ενώ, θα δοθεί το σήμα εκκίνησης για ένα νέο συγκρότημα στο Reutte της Αυστρίας.

Τα σχεδιαζόμενα ξενοδοχεία στην Ασία βρίσκονται σε ελκυστικές παραθαλάσσιες τοποθεσίες στην Ταϊλάνδη, την Καμπότζη και στο κινεζικό νησί Hainan. Με δύο ακόμη ξενοδοχεία στο εσωτερικό της χώρας, η TUI επιχειρεί να καλύψει επίσης την ανάγκη των Κινέζων τουριστών για διακοπές σε δημοφιλείς προορισμούς πόλεων όπως η Fuyang ή η Taicang.

Νέες “πινελιές” στο χαρτοφυλάκιο της εταιρίας θα δώσουν ένα ξενοδοχείο στη δυτικοαφρικανική χώρα της Σενεγάλης και ένα νέο στο νησί Κουρακάο της Καραϊβικής.

ksd photo
O Erik Friemuth | ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

“Αναπτυσσόμαστε με διεθνείς εταίρους, σε τέσσερις ηπείρους. Αυτό το ορόσημο δείχνει ότι εξυπηρετούμε μια παγκόσμια τάση με το εμπορικό σήμα TUI BLUE και τον σχεδιασμό ατομικών ξενοδοχειακών εμπειριών”, λέει ο Erik Friemuth, γενικός διευθυντής της TUI Hotels & Resorts.

Η περαιτέρω επέκταση του χαρτοφυλακίου των ξενοδοχείων σχεδιάζεται ήδη, με τον Artur Gerber, διευθύνοντα σύμβουλο της TUI BLUE να εξηγεί: “Θέλουμε να καθιερώσουμε την TUI BLUE ως πόλο έλξης επισκεπτών για συναρπαστικούς νέους προορισμούς διακοπών. Για τον σκοπό αυτό, έχουμε δημιουργήσει ομάδες έμπειρων σχεδιαστών ξενοδοχείων στο Ντουμπάι και το Χονγκ Κονγκ, οι οποίοι διαπραγματεύονται, επί του παρόντος, τα επόμενα βήματα ανάπτυξης”.

Τα νέα “ανοίγματα” της TUI BLUE

Εγκαίνια το καλοκαίρι του 2023
– TUI BLUE Crystal Bay, Αίγυπτος
– TUI BLUE Atlantica Sungarden Park, Κύπρος
– TUI BLUE Levante, Μαγιόρκα, Ισπανία
– TUI BLUE Victoria Menorca, Ισπανία
– TUI BLUE The Passage, Ταϊλάνδη

Άνοιγμα τα επόμενα χρόνια
– TUI BLUE Taicang, Τσιανγκσού, Κίνα
– TUI BLUE Clearwater Bay, Χαϊνάν, Κίνα
– TUI BLUE Κουρασάο
– TUI BLUE Reutte, Αυστρία
– TUI BLUE Παραλία Jalaw, Σενεγάλη
– TUI BLUE Ko Κονγκ, Καμπότζη
– TUI BLUE Ραγιόνγκ, Ταϊλάνδη
– TUI BLUE Fuyang, Ανχούι, Κίνα

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *