Στα προγράμματα των Schauinsland Travel και FTI το Kalimera Kriti

ΔΙΕΘΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Schauinsland Travel και FTI συμπεριλαμβάνουν στα προγράμματά τους για το φετινό Καλοκαίρι το Kalimera Kriti, μετά την καταγγελία της σύμβασης του πεντάστερου ξενοδοχείου με το Robinson Club της TUI, λίγες μόλις εβδομάδες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της φετινής καλοκαιρινής σεζόν, στις 24 Απριλίου και σε συνέχεια μιας περίπλοκης νομικής διαμάχης μεταξύ των δύο πλευρών.
Μάλιστα, μετά την ακύρωση του συμβολαίου του με το brand της TUI, εφέτος το καλοκαίρι, το δημοφιλές, 408 δωματίων θέρετρο, θα λειτουργήσει ως Helios Hotel.

Εκπρόσωποι της Schauinsland τόνισαν τη συνεχή προσφορά του ξενοδοχείου στις οικογενειακές διακοπές και στις δραστηριότητες, ενώ αναφέρθηκαν και στο υψηλό επίπεδο παροχών του, κάνοντας ειδική μνεία στο κέντρο ευεξίας του.

Από την πλευρά του, το FTI ανέφερε ότι προσφέρει το θέρετρο για διακοπές μεταξύ 24 Απριλίου και 6 Νοεμβρίου. Μιλώντας σχετικά, η Nicole Bethke, διευθύντρια προϊόντων του FTI για την Ελλάδα και την Κύπρο, σχολίασε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα κορυφαίο θέρετρο όπως το Kalimera Kriti. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με ένα τέτοιο “άσσο” μπορούμε να αυξήσουμε περαιτέρω τα τρέχοντα θετικά στοιχεία των κρατήσεων της εταιρείας μας για την Ελλάδα”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *