amathus
Amathus Beach Hotel Rhodes

Μεγάλο ενδιαφέρον για το ψηφιακό σεμινάριο της Trip Advisor

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για το σεμινάριο ψηφιακού μάρκετινγκ «DATA MEDITERRANEAN» with Trip Advisor.
Διεξάγεται στις 5 Μαίου, στο ξεν/χείο Amathus με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του E-Tourism Frontiers το σεμινάριο ψηφιακού μάρκετινγκ «DATA MEDITERRANEAN» with Trip Advisor.

seminar_rodosΣημειώνεται ότι υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για το σεμινάριο, καθώς οι θέσεις έχουν ήδη κλείσει μετά από ζήτηση στελεχών ξεν/χείων, τουριστικών επιχειρήσεων, ξενοδόχων και ιδιοκτητών μικρών καταλυμάτων, εμπόρων, από το χώρο των ψηφιακών υπηρεσιών, την τοπική αυτοδιοίκηση κλπ.

Ενδεικτική θεματολογία που θα αναπτυχθεί είναι: ο ψηφιακός τουρισμός – θεωρία και πράξη, η στρατηγική του ψηφιακού μάρκετινγκ, online κρατήσεις και πωλήσεις, webdesign – περιεχόμενο- διαχείρηση – optimization, μηχανές αναζήτησης, σχεσιακό μάρκετινγκ, Trip Advisor, facebook, twitter, youtube, instagram, διαχείρηση multimedia, mobile.
Εισηγητές είναι ο Damian Cook από το E-Tourism Frontiers και ο Chad Chiver  από το Trip Advisor.

O Damian Cook, έχει μεγάλη εμπειρία ως σύμβουλος στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στην ανάπτυξη websites προορισμών και online campaigns. Στη συνέχεια ίδρυσε την εταιρεία E-Tourism Frontiers, για να προσφέρει πρακτικά τις γνώσεις και τα εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ σε διάφορες αγορές σε όλο τον κόσμο.

Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε διεθνή φόρα, στην ΙΤΒ και σε αγορές όπως η Κίνα, η Ιαπωνία, η Ταϋλάνδη. 7000 επαγγελματίες του τουρισμού έχουν εκπαιδευτεί στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων από την πρώτη στιγμή.

Ο Chad Shiver, είναι ειδικός στο μάρκετινγκ προορισμού στο TripAdvisor. Με συνεργασίες σε όλο τον κόσμο και τη Μεσόγειο, υλοποιεί καμπάνες που απευθύνονται στους  χρήστες του TripAdvisor.

Αναπτύσσει εμπνευσμένο story telling για προορισμούς και τελευταία συμβάλλει με τεχνικές, στις  ταξιδιωτικές αποφάσεις 350 εκατ. ταξιδιωτών μηνιαία. Με εμπειρία στον τουρισμό έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού της Ιαπωνίας για 7 χρόνια.

Με το ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου, η σημαντική σε περιεχόμενο επιμορφωτική δράση που επέλεξε να υλοποιήσει το Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, θα συμβάλλει πρακτικά στην ανάπτυξη και την δημιουργική προώθηση με ψηφιακά μέσα τόσο των επιχειρήσεων όσο και του προορισμού.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, η γλώσσα είναι η αγγλική, τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Οι συμμετέχοντες ενημερώνονται με e-mail για το πρόγραμμα.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *