money tourism copyright photo
ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

1572: Ο Τουρισμός αποκτά τον δικό του τετραψήφιο αριθμό για τον κορωνοϊό

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μια πρόταση που είχε κατατεθεί πριν από έναν και πλέον μήνα, υλοποίησε το υπουργείο Τουρισμού, ανακοινώνοντας τον τετραψήφιο αριθμό 1572, στον οποίο θα μπορούν να καλούν ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν πληροφόρηση για θέματα που αφορούν στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα, με ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού, “Από σήμερα το πρωί τέθηκε σε λειτουργία από το Υπουργείο Τουρισμού το 1572, αριθμός στον οποίο μπορούν να απευθύνονται καταναλωτές, τουρίστες, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι του τουριστικού τομέα που ζητούν ενημέρωση σχετικά με ζητήματα που προκύπτουν στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας”.

Η γραμμή λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 8 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα.

Ειδική ομάδα έμπειρων στελεχών του Υπουργείου Τουρισμού καταγράφει και απαντά στα σχετικά ερωτήματα και όπως δήλωσε ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης «σκοπός μας είναι η διαρκής ενημέρωση και στήριξη της τουριστικής αγοράς και σε ένα δεύτερο επίπεδο  η παροχή δυνατότητας στους τουρίστες που θα επισκεφθούν την Ελλάδα να παίρνουν πληροφορίες για ζητήματα που προκύπτουν κατά την παραμονή τους στη χώρα μας».

primagel
adv
Tagged

2 σχόλια στο “1572: Ο Τουρισμός αποκτά τον δικό του τετραψήφιο αριθμό για τον κορωνοϊό

  1. Αφου δεν εχεις να πεις τιποτα υπουργε!! παγωσες ολοκληρος και ταχεις χαμενα.
    Χωρις μειωση του ΦΠΑ,τωρα, χωρις ανοιχτα και ευκολα δανεια για να πληρωθουν οι χειμερινες υποχρεωσεις απο ανακαινισεις κλπ,χωρις μπουσουλα,δεν παει καλα το καραβι.
    Και χωρις δουλεια στον τουρισμο ,θα ρημαξει ολη η Ελλαδα.
    Τον χειμωνα που ερχεται θα πουληθον μπιρ-παρα το 50% των ξενοδοχειων.Δεν αντεχουν ουτε μηνα αδεια,οχι…4μηνο!!
    Ξυπνηστε

  2. Εαν η Ελλαδα χαση την τουριστικη σαιζον οι επιπτωσεις θα ειναι καταστροφικες για την οικονομεια μας.Οι περισοτερες κρατησεις δεν εχουν ακυρωθη ακομα !!!! Τωρα ποια λυση θα βρεθη αυτο πρεπη οποσδηποτε να βρη το υπουργειο τουρισμου..

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *