korinthos

Πρώτη άφιξη κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι της Κορίνθου για το 2016 

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη επίσκεψη του κρουαζιερόπλοιου “Thomson Celebration” στο λιμάνι της Κορίνθου την Κυριακή 15 Μαΐου. Έχοντας ξεκινήσει το ταξίδι τους από το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, οι 1.275 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου και τα 500 μέλη του πληρώματος είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την πόλη και κοντινούς προορισμούς.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου, θέλοντας να υποδεχτεί με τον πλέον φιλόξενο τρόπο τους επιβάτες του “Thomson Celebration”, είχε διαμορφώσει ειδικό χώρο στην είσοδο του λιμανιού (info point), παρέχοντας ενημερωτικό υλικό και πληροφορίες στους εκατοντάδες τουρίστες που αναζήτησαν περισσότερες λεπτομέρειες για τα αξιοθέατα της πόλης καθώς και για ενδιαφέρουσες εκδρομές. Επιπλέον, από νωρίς το πρωί το λιμάνι είχε στολιστεί με γιορτινό τρόπο για να υποδεχτεί τους τουρίστες, γεγονός που σχολιάστηκε θετικά από όλους τους επισκέπτες αλλά και από τον καπετάνιο του πλοίου.

Ο Πρόεδρος του Ταμείου κ. Αντώνης Παππάς, συνοδευόμενος από εκπρόσωπο του Λιμεναρχείου, πραγματοποίησε σύντομη συνάντηση με τον καπετάνιο του “Thomson Celebration” κ. Maynard, με τον οποίο, είχαν μια ουσιαστική συζήτηση για θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη της κρουαζιέρας.

Η επόμενη άφιξη του “Thomson Celebration” έχει προγραμματιστεί για την 12η Ιουνίου.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *