wyndham-grand-athens-exterior-photo

1η Δεκεμβρίου 2016 ανοίγει το Wyndham Grand Athens

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Την 1η Δεκεμβρίου ξεκινάει την λειτουργία του το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, μέλος του Wyndham Group Hotel, μίας από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στον κόσμο.

Το νέο ξενοδοχείο ουσιαστικά αποτελεί το προϊόν συνεργασίας τριών κορυφαίων εταιριών, του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ της οικογένειας Στασινόπουλου, που είναι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, της Zeus International, στον τομέα της ανάπτυξης και του management και της Wyndham, στο επίπεδο του brand και των διεθνών πωλήσεων μέσα από το δίκτυό της, που αποτελούν μια πολύ ισχυρή ομάδα.

Η επένδυση ολοκληρωτικής ανακαίνισης του ξενοδοχείου θα ξεπεράσει στο σύνολό της τα 5 εκατομμύρια και αναμένεται επίσης να συμβάλλει στην ενίσχυση της απασχόλησης, καθώς θα απασχοληθούν άμεσα ή έμμεσα περισσότερα από 200 άτομα για την λειτουργία του ξενοδοχείου, τα οποία θα εκπαιδευτούν στα υψηλότερα πρότυπα της Wyndham.

siganosΠαράλληλα, το έργο θα δώσει πνοή και θα ενθαρρύνει την ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή του Κεραμεικού. Το Wyndham Grand Athens, στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, σταθμός Μεταξουργείο) θα διαθέτει 276 δωμάτια, 2.500τ.μ. χώρους για συνέδρια και εκδηλώσεις, καθιστώντας το ξενοδοχείο στις ισχυρές θέσεις του συνεδριακού τουρισμού στην Αθήνα.
Ανάμεσα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, θα περιλαμβάνονται επίσης εστιατόριο, μπαρ, spa κι ένα εντυπωσιακό roof top μπαρ-εστιατόριο 450τ.μ.,με πισίνα καταρράκτη και θέα 360° σε όλη την Αθήνα μέχρι και τη θάλασσα. Η θέση του ξενοδοχείου – μια ανάσα από τα πολιτιστικά ορόσημα της πόλης- το καθιστά ιδανικό προορισμό τόσο για επαγγελματικά ταξίδια όσο και για διακοπές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιβαλλοντική ευαισθησία της Wyndham Group Hotel αντικατοπτρίζεται μέσω του green policy που εφαρμόζεται στην κατασκευή, με χρήση eco friendly υλικών και led φωτισμού που συμβάλει στην κατά 30% εξοικονόμηση ενέργειας.

H Zeus International

Υπενθυμίζεται ότι το έργο έχει αναλάβει η Zeus International, μία ελληνική εταιρία που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδρύματα και οργανισμούς, καθώς και υπηρεσίες ανάπτυξης και management σε ξενοδοχεία, όντας ήδη υπεύθυνη για τη λειτουργία ξενοδοχείων στην Ανατολική Ευρώπη. Το Wyndham Grand Athens θα αποτελέσει την αφετηρία δράσης και δυναμικής παρουσίας της και εντός Ελλάδας. Επισημαίνεται ότι οι συντονισμένες ενέργειες από την έμπειρη ομάδα συνεργατών της Zeus International έχουν ήδη επιταχύνει τις εργασίες με αποτέλεσμα το άνοιγμα του ξενοδοχείου να έχει μεταφερθεί νωρίτερα, την 1η Δεκεμβρίου 2016, αντί για το 2017 που είχε αρχικά υπολογιστεί.

H μακροχρόνια εμπειρία της διοίκησης της Zeus International στην ανάπτυξη και διαχείριση αντίστοιχων ξενοδοχειακών έργων τα τελευταία 15 χρόνια, τα οποία ξεπερνούν τα 300 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, εξασφαλίζει τόσο την αρτιότητα του κατασκευαστικού αποτελέσματος όσο και την επιτυχή λειτουργία του.

Επιπλέον οι καταρτισμένοι και πολύπειροι αρχιτέκτονες και μηχανικοί της Zeus αποτελούν επιπλέον εχέγγυο επιτυχίας του τελικού αποτελέσματος, της αρτιότητας του έργου και ιδιαίτερης αισθητικής, όπως άλλωστε αντανακλάται και στο σύνολο των δραστηριοτήτων που εμπλέκεται η εταιρεία. Παράλληλα η μακρά πείρα της Zeus σε ανάλογα έργα με την παροχή εξειδικευμένης συμβουλευτικής αναμένεται να δώσει ώθηση στη λειτουργία του ξενοδοχείου.

edwinbroersΟ Edwin Broers, Regional Vice President Central & Eastern Europe at Wyndham Hotel Group δήλωσε σχετικά: «Τα ξενοδοχεία Wyndham Grand κατέχουν εξέχουσα θέση σε μερικές από τις πιο σημαντικές πόλεις του κόσμου με ιδιαίτερη πολιτιστική κληρονομιά όπως η Σαγκάη, η Κωνσταντινούπολη, το Σικάγο και τώρα η Αθήνα. Οι συνεργάτες μας στη Zeus International με μεγάλη αφοσίωση υλοποιούν μια ιδιαίτερα εκτεταμένη ανακαίνιση θέτοντας νέες προδιαγραφές πολυτέλειας στην Αθήνα και μάλιστα νωρίτερα από τα αρχικά χρονικά περιθώρια».

Ο Χάρης Σιγανός, ιδρυτής της Zeus International, σημείωσε ότι: «Η νέα αυτή επένδυση θα προκαλέσει πολλαπλασιαστικά οφέλη για τον ελληνικό τουρισμό ενώ παράλληλα, θα δώσει πνοή και θα ενθαρρύνει την ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή του Κεραμεικού. Η θέση του ξενοδοχείου, μια ανάσα από τα πολιτιστικά ορόσημα της πόλης, το καθιστά ιδανικό προορισμό τόσο για επαγγελματικά ταξίδια όσο και για διακοπές.

Στην Zeus International έχουμε ως βασική παράμετρο της λειτουργίας μας τη μέγιστη δυνατή ανάδειξη και αξιοποίηση της πολυετούς εμπειρίας των συνεργατών μας και εν προκειμένω της παγκοσμίου φήμης του Wyndham Hotel Group. Η συνεργασία αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα την υλοποίηση ενός έργου-ορόσημο για τον εθνικό τουρισμό καθώς το Wyndham Grand Athens αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες νέους τουρίστες, μέσω και της προβολής του προορισμού της Αθήνας στα περισσότερα από 45 εκατομμύρια μέλη του Wyndham Rewards loyalty program, και να αναβαθμίσει έτι περαιτέρω το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και το τουριστικό προϊόν γενικότερα. Οι προοπτικές ανάπτυξης που δημιουργούνται είναι μοναδικές και σίγουρα η συγκεκριμένη επένδυση θα αποτελέσει πόλο έλξης διεθνώς».

Tα ξενοδοχεία Wyndham Grand

Wyndham Hotel GroupΤο Wyndham Grand αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος διακεκριμένων ξενοδοχείων, τα οποία προσφέρουν στους επισκέπτες τους μοναδικές υπηρεσίες φιλοξενίας μέσω των εκλεπτυσμένων καταλυμάτων που διαθέτουν σε πολλούς προορισμούς. Επιπρόσθετα, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων του Ομίλου Wyndham όλοι οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία των απολαύσουν το άνετο περιβάλλον που προσφέρετε σε συνδυασμό με προσεγμένες υπηρεσίες. Τα ξενοδοχεία Wyndham Grand, τα οποία είναι μέρος του ομίλου Wyndham Hotel Group βρίσκονται σε περισσότερα από 30 σημεία σε όλο τον κόσμο.

Η Wyndham Hotel Group είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ξενοδοχείων στον κόσμο με βάση τον αριθμό των ξενοδοχείων της, ενώ παράλληλα είναι μία από τις τρεις επιχειρηματικές μονάδες φιλοξενίας της Wyndham Worldwide(NYSE: WYN). Τόσο ως κορυφαίος δικαιοπάροχος της ονομασίας ξενοδοχείων (franchisor), όσο και ως παρόχος υπηρεσιών διαχείρισης ξενοδοχείων, το διεθνές χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει 8.000 ξενοδοχεία και περισσότερα από 679.100 δωμάτια σε 73 χώρες, με τις εξής εμπορικές ονομασίες: Dolce Hotels and Resorts®Wyndham Grand®Wyndham Hotels and Resorts®Wyndham Garden® HotelsTRYP by Wyndham®Wingate by Wyndham®, Hawthorn Suites by Wyndham®Microtel Inn & Suites by Wyndham®Ramada®Baymont Inn & Suites®Days Inn®Super 8®Howard Johnson®Travelodge® και Knights Inn®Wyndham Rewards. Το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών της εταιρείας, προσφέρει σε περισσότερα από 45 εκατομμύρια μέλη της  την ευκαιρία να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν πόντους σε χιλιάδες ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *