Δύο Χρυσά βραβεία για τη Unilever στα Sales Excellence Awards

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κέρδισε το χειροκρότημα στα φετινά Sales Excellence Awards, η Unilever Food Solutions (UFS), αποσπώντας δύο Gold βραβεία, στις κατηγορίες «Πωλήσεις Third Party» και «Εκπαίδευση & Ανάπτυξη Πωλήσεων».

Το πρώτο χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στη Unilever Food Solutions για τη δημιουργία του προγράμματος Pegasus, που είχε σαν στόχο τη διαφοροποίηση και την εκπαίδευση των πωλητών των Ειδικών Συνεργατών της UFS και οδήγησε σε εξαιρετικά αποτελέσματα το 2016, μέσω του Δικτύου των ειδικών συνεργατών.

Το δεύτερο χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρία για τη δημιουργία της UFS All Inclusive Hotel Executive Academy, αλλά και για το Hellmann’s Professional Masterclass. Η UFS σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό όμιλο Le Monde, παρέχει μια ολιστική προσέγγιση στην εκπαίδευση, που ξεκινάει από τις πωλήσεις της εταιρίας, συνεχίζει στους ειδικούς συνεργάτες και καταλήγει στα τελικά σημεία.

Οι συγκεκριμένες δύο βραβεύσεις δίνουν στην UFS ώθηση ώστε να συνεχίσει να επενδύει στη βελτίωση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών του τουριστικού κλάδου και της μαζικής εστίασης και να συμβάλλει στο να ζήσει ο τελικός καταναλωτής μια ξεχωριστή Out-Of-Home-Eating εμπειρία.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *