Το 2020 θα λειτουργήσει το νέο Robinson στην Κρήτη, επένδυση στην Κω

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το 2020 αναμένεται να λειτουργήσει η νέα μονάδα της Robinson στην Κρήτη, στο οικόπεδο που αγοράστηκε πρόσφατα από τον όμιλο ΚΑΡΑΤΖΗ. Πρόκειται για μία επένδυση εξήντα εκατομμυρίων ευρώ, με δυναμικότητα 850 κλινών που θα αυξήσει σημαντικά το “μέγεθος” της εταιρίας στην ελληνική αγορά.

Παράλληλα, στην ιδιοκτήτη μονάδα της Κω θα υλοποιηθεί τον χειμώνα επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 4 εκ. ευρώ, που αφορά στην ανέγερση 12 νέων σουιτών, 68 τετραγωνικών μέτρων, την ανακαίνιση 16 παλαιών σουιτών, την κατασκευή νέας πισίνας κοντά στην παραλία και την ανακαίνιση του χώρου της υποδοχής.

Η εταιρία που διατηρεί 24 ξενοδοχεία clubs παγκοσμίως έφερε φέτος στην Ελλάδα 28.000 κυρίως Γερμανούς τουρίστες, που πραγματοποίησαν 240.000 διανυκτερεύσεις. Με την προσθήκη του νέου ξενοδοχείου στην Κρήτη οι διανυκτερεύσεις αναμένεται να ξεπεράσουν τις 400.000 και οι αφίξεις τις 40.000.

O περιφερειακός διευθυντής Ελλάδας και Ιταλίας της Robinson, κ. Μιχάλης Πεδιαδιτάκης, με τον περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Πεδιαδιτάκη, περιφερειακό διευθυντή Ελλάδας και Ιταλίας της Robinson, αλλά και τον Άρη Παυλάκη, διευθυντή του Daedalus Robinson Club της Κω, το επίπεδο της πελατείας είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό από πλευράς δαπάνης, ενώ η εταιρία πάγια στηρίζει την τοπική αγορά και οικονομία, με την προμήθεια τοπικών ειδών.

Παράλληλα, πολλοί πελάτες πραγματοποιούν δράσεις εκτός ξενοδοχείου, όπως εκδρομές σε κοντινά νησιά, περιήγηση του νησιού με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, ενοικιάσεις ποδηλάτων, κ.ο.κ..

Σημειώνεται ότι τα δύο ξενοδοχεία σε Κω και Κρήτη είναι ιδιόκτητα, ενώ της Κυλλήνης είναι με καθεστώς μακροενοικίασης.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *