delta

Η Delta Air Lines “καταδικάζει” επιβάτη σε ισόβιο αποκλεισμό (video)

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Η Delta Air Lines ζήτησε συγγνώμη που απέτυχε να αποπέμψει ένα υποστηρικτή του Donald Trump από μία πτήση της, όταν εκείνος άρχισε να φωνάζει στους υπόλοιπους επιβάτες και απευθύνθηκε σε ορισμένες γυναίκες με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Η αεροπορική εταιρεία δηλώνει ότι ο παραβατικός επιβάτης δεν θα πετάξει ποτέ ξανά με αεροπλάνο της και επιστρέφει σε όλους τους επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης το πλήρες αντίτιμο του εισιτηρίου τους.

Ο επιβάτης, που δεν κατονομάζεται, βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα σε μια πτήση της εταιρείας από Ατλάντα προς Allentown, και το ξέσπασμά του καταγράφηκε σε video που έχει ήδη γίνει viral. Το video αναρτήθηκε στο Facebook και συγκέντρωσε περισσότερες από 2,2 εκατομμύρια προβολές.

Δείτε το:

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Delta, Ed Bastian, απέστειλε επιστολή προς τους εργαζόμενους της αεροπορικής τη Δευτέρα, λέγοντας ότι η εταιρεία έκανε λάθος που επέτρεψε στον υβριστή επιβάτη να παραμείνει στην πτήση.

“Αυτό το άτομο εκδήλωσε συμπεριφορά που ήταν ηχηρή, αγενής και ασεβής προς τους συνεπιβάτες του”, έγραψε ο Bastian και εξήγησε: “Aφού υπέβαλαν ερωτήσεις στον πελάτη, τα μέλη της ομάδας μας πήραν την καλύτερη δυνατή απόφαση δεδομένων των πληροφοριών που είχαν και του επέτρεψαν να παραμείνει στην πτήση. Ωστόσο, εάν οι συνάδελφοί μας είχαν δει από πρώτο χέρι ό,τι έδειξε το βίντεο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα τον είχαν απομακρύνει από το αεροσκάφος. Ο ίδιος δεν θα επιτραπεί να μπει ποτέ ξανά σε αεροπλάνο της Delta”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *