4 νέα δρομολόγια από το Luton προς Τουρκία

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η αεροπορική εταιρεία SunExpress ξεκινά τέσσερα νέα δρομολόγια προς την Τουρκία από το αεροδρόμιο του Luton στην κορυφή της καλοκαιρινής ταξιδιωτικής περιόδου.

Και τα τέσσερα δρομολόγια θα ξεκινήσουν μέσα σε αυτό το μήνα, σε διάστημα 5 ημερών το ένα από το άλλο.

Η SunExpress ιδρύθηκε σχεδόν πριν από 30 χρόνια ως θυγατρική της Turkish Airlines και της Lufthansa και εξυπηρετεί ήδη περισσότερες από 60 πόλεις σε 20 χώρες και 8 εκατομμύρια επιβάτες.

Τα νέα δρομολόγια θα ξεκινήσουν με τον προορισμό της Αττάλειας στις 15 Ιουνίου, θα ακολουθήσει η Άγκυρα στις 17 Ιουνίου, η Αλικαρνασσός στις 18 Ιουνίου και το Gaziantep στις 20 Ιουνίου.

Η αεροπορική εταιρεία, με στόλο Boeing 737-800, ήδη εκτελεί καλοκαιρινές πτήσεις προς τη Σμύρνη, οι οποίες θα συνεχίσουν δύο φορές την εβδομάδα από τις 18 Ιουνίου.

Οι πτήσεις προς την τουρκική πρωτεύουσα Άγκυρα και τη δυτική πόλη Gaziantep θα είναι οι μόνες απευθείας συνδέσεις με το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Αττάλεια, η Άγκυρα, η Αλικαρνασσός και η Σμύρνη θα εξυπηρετούνται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ το Gaziantep μία φορά. Οι τιμές ξεκινούν από 76.22 λίρες χωρίς επιστροφή.

Η επέκταση της SunExpress έρχεται, καθώς το αεροδρόμιο του Luton πλησιάζει στην ολοκλήρωση ανακαίνισης κόστους 160 εκατομμυρίων λιρών, η οποία θα αυξήσει τη χωρητικότητα σε 18 εκατομμύρια επιβάτες μέχρι το 2020.

Η ανακαίνιση περιλαμβάνει σημαντικές αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης καλύτερης οδικής πρόσβασης στο M1, νέου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων, νέα λεωφορειακή σύνδεση και βελτιωμένης σιδηροδρομικής σύνδεσης με το σταθμό Parkway στο αεροδρόμιο Luton.

Το δημοτικό συμβούλιο του Luton επεξεργάζεται ήδη ένα σιδηροδρομικό σύστημα αξίας 225 εκατομμυρίων λιρών, που θα συνδέσει το αεροδρόμιο με το σταθμό μέχρι το 2021.

ΠΗΓΗ

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *