47 Χρόνια Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης | Βράβευση Καλυτέρων Υπαλλήλων Τουριστικών Γραφείων 2023 | ΦΩΤΟ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος την Δευτέρα 11.12.2023, η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης για την βράβευση των εργαζόμενων των Μελών του Συνδέσμου, που επέδειξαν σημαντική απόδοση και ζήλο.

Στην καθιερωμένη ομιλία του ο πρόεδρος  του Συνδέσμου Μιχάλης Βλατάκης, αναφέρθηκε στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, τονίζοντας μεταξύ άλλων και τα εξής: “Εκ μέρους του ΔΣ σας καλωσορίζουμε στην σημερινή μας εκδήλωση βράβευσης των καλύτερων υπαλλήλων των Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, μια εκδήλωση που όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καθιερώσει για να επιβραβεύουμε την αριστεία. Η εκδήλωση αυτή παραδοσιακά γινόταν με δεξίωση και καλεσμένους πλέον των χιλίων ανθρώπων του Τουρισμού και των αρχών. Την χρονιά αυτή προτιμήσαμε να διαθέσουμε τα χρήματα αυτά για την κατασκευή του χώρου στάθμευσης, που αποσυμφόρησε το αεροδρόμιο Ηρακλείου και την γύρω περιοχή, προσφέροντας δωρεάν πάρκινγκ για τα αναμένοντα Τουριστικά πούλμαν και τα οχήματα των εργαζομένων του αεροδρομίου, δίνοντας επιτέλους μια καλύτερη εικόνα στους επισκέπτες μας, την δωρεά τουριστικού πούλμαν στην ΣΕΑΠ για την μεταφορά των στρατευμένων μας, καθώς και σε πλειάδα άλλων κοινωνικών δράσεων που μας ζητήθηκε υποστήριξη”.

Και συνέχισε ο κ. Βλατάκης: “Ο Σύνδεσμος μας αποτελεί αυτή την στιγμή τον πιο δυναμικό εκπρόσωπο του Τουρισμού της Κρήτης αλλά θεωρείτε και από τους σημαντικότερους στην χώρα. Ο φορέας μας είναι ΠΑΝΤΟΥ. Αποδεικνύει συνεχώς ότι ο Τουρισμός είναι δίπλα στην κοινωνία, συμμετέχοντας και στηρίζοντας φιλανθρωπικές δράσεις ,οικογένειες και ιδρύματα που έχουν ανάγκη. Συμμετέχει σε πάμπολλες συσκέψεις και συνέδρια που αφορούν τον Τουρισμό. Ενισχύει οικονομικά το Αεροδρόμιο, υπηρεσίες και Δήμους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Τουριστών μας. Συμμετέχει ,χορηγεί και διοργανώνει όλες τις επισκέψεις ΜΜΕ για την προώθηση της Κρήτης και συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον Τουρισμό της Κρήτης με όλες τις δυνάμεις μας. Τολμώ να πω ότι μας υπολογίζουν και μας ακούν και αυτό απεδείχθη στα χρόνια της πανδημίας με όλα αυτά που καταφέραμε για τον κλάδο πανελληνίως. Ο πόλεμος στην καρδιά της Ευρώπης και στην Μέση Ανατολή, οι τρομερές αυξήσεις, ο πληθωρισμός ,η κλιματική αλλαγή και η αύξηση των επιτοκίων δεν μας πτόησαν και εκτελέσαμε για μια ακόμη φορά το καθήκον μας στην πατρίδα και στην κοινωνία , με ένα ακόμη ρεκόρ στις αφίξεις και στους τζίρους (ελπίζω και στα κέρδη … σε αναμονή των ισολογισμών)”.

Τέλος ο πρόεδρος του Συνδέσμου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους συμπαραστέκονται στο έργο του Συνδέσμου, αλλά και στις προοπτικές του 2024. Είπε χαρακτηριστικά: “Επιτρέψτε μου ιδιαίτερη μνεία και μεγάλο Ευχαριστώ στον ακούραστο υποστηρικτή του Τουρισμού τον Περιφερειάρχη μας Σταύρο, αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη Κυριάκο ο οποίος μας εξέπληξε όλους υπερθετικά με τις ικανότητες του. Η επόμενη χρονιά θα είναι κατά την γνώμη μου ένα ακόμη ‘’οχυρό’’ που θα κληθούμε να κατακτήσουμε με αρκετές από ότι διαισθάνομαι δυσκολίες . Εύχομαι να είμαστε προσγειωμένοι, ενωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο και με πολύ δουλειά θα τα καταφέρουμε.
Καλή Δύναμη σε όλους μας και Καλές Γιορτές”.

Η βράβευση

Ακολούθησε η βράβευση των ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΏΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ 2023 οι οποίοι παρέλαβαν τιμητική πλακέτα, δώρο επιταγή από τα super market ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ και κλήρο για την κλήρωση που ακολούθησε για το χρηματικό έπαθλο.

Οι υπάλληλοι που βραβεύτηκαν, ήταν οι εξής:

Στην κλήρωση για το χρηματικό έπαθλο του Συνδέσμου αξίας 1.000,00 ευρώ κέρδισε η Ιωάννα Παπαδάκη.
Για μία ακόμη φορά όπως και τα χρόνια της πανδημίας τα supermarket ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ και προσωπικά η κα. Χριστίνα Χαλκιαδάκη δίπλα στους ανθρώπους του Τουρισμού με δωροεπιταγές για όλους τους βραβευόμενους.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *