Το Dolce Attika Riviera της Zeus

5 Βραβεία Αριστείας για τη Zeus International

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η Zeus International και τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται βραβεύτηκαν αποσπώντας 2 Χρυσά και 3 Ασημένια Βραβεία στα Greek Hospitality Awards 2020, τα οποία διοργανώθηκαν για 6η συνεχόμενη χρονιά από την ethosEVENTS.

Συγκεκριμένα τα ξενοδοχεία Dolce Athens Attica Riviera στη Βραυρώνα και Wyndham Athens Residence στην Αθήνα απέσπασαν 2 Χρυσά βραβεία στις κατηγορίες “Best Greek Mice Resort” και “Best Greek Apartment City Hotel” αντίστοιχα. Επιπλέον τα ξενοδοχεία Wyndham Grand Athens στην Αθήνα και Wyndham Grand Crete Mirabello στην Κρήτη διακρίθηκαν με το Ασημένιο Βραβείο στις κατηγορίες “Best Greek Business City Hotel” και “Best Greek New Resort” αντίστοιχα. Με το Ασημένιο βραβείο διακρίθηκε η εταιρεία Zeus International στην κατηγορία “Best Greek Hotel Management Strategy”.

Ο CEO και ιδρυτής της Zeus International κος Χάρης Σιγανός σε ζωντανή σύνδεση ευχαρίστησε την επιτροπή και όσους στήριξαν με τη θετική τους ψήφο τα ξενοδοχεία και τον Όμιλο και δήλωσε σχετικά: «Ζούμε μία παράξενη βράβευση φέτος όπως και οι μέρες που διανύουμε, από την άλλη θέλω να σας πω ότι θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δημιουργικά, η πανδημία είναι κάτι προσωρινό και είμαστε από αυτούς που πιστεύουμε ότι η επόμενη μέρα θα είναι πιο δημιουργική. Έχουμε ήδη χαράξει πορεία για  σχεδιασμό και εκτέλεση πολλών καινούριων projects στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τα οποία θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε πολύ σύντομα  και ελπίζω πως και τον επόμενο χρόνο  θα μπορέσουμε να είμαστε παρόντες στην υπάρχουσα διοργάνωση με περισσότερα βραβεία, κάτι που θα είναι η ανταμοιβή τόσο για τους συνεργάτες μου όσο και εμένα  προσωπικά».

ksd Zeus International
adv

Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards έχει στόχο να επιβραβεύσει την Αριστεία στο χώρο των Ελληνικών Ξενοδοχείων, Τουριστικών Γραφείων, Ενοικιαζόμενων Δωματίων και άλλων εταιριών συναφών με τον κλάδο του Τουρισμού, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία μετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης και το κοινό. Τα Greek Hospitality Awards 2020 τέλεσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και διοργανώθηκαν για 6η συνεχόμενη χρονιά από την ethosEVENTS.

Η Zeus International

Η Zeus International είναι μία εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κλάδο. Οι περιοχές που δραστηριοποιείται είναι: Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία, Κροατία, Βουλγαρία και Κύπρος, αποτελώντας βασικό στρατηγικό εταίρο των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών αλυσίδων στον κόσμο όπως η Wyndham Hotels & Resorts, η Hilton και η Radisson.

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *