andryszak Κανάρια
Ο κ. Marek Andryszak

Και 500.000 επιπλέον θέσεις – επισκέπτες από την Γερμανία, για Μεσόγειο, “υπόσχεται” η TUI για το 2020

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η TUI, ο μεγαλύτερος τουριστικός όμιλος στον κόσμο, θα επεκτείνει σημαντικά την προσφορά της, κατά 500.000 θέσεις, στους πιο σημαντικούς προορισμούς διακοπών των Γερμανών επισκεπτών της, και ειδικά στην Τουρκία, την Ελλάδα και τις Βαλεαρίδες και Κανάριους Νήσους.

Όπως δήλωσε σήμερα, ο Marek Andryszak, Πρόεδρος της TUI Deutschland Management, “…έχουν ήδη συμφωνηθεί νέες συμβάσεις με πολυάριθμους ξενοδόχους, συμπεριλαμβανομένων πολλών νέων αποκλειστικών συνεργασιών ξενοδοχείων, ενώ γίνονται συζητήσεις και με πολλούς άλλους”.

Και συνέχισε: “Προσφέρουμε στους παραθεριστές τη μεγαλύτερη επιλογή το 2020 και παράλληλα υποστηρίζουμε την τοπική ξενοδοχειακή βιομηχανία στις χώρες αυτές. Εν ολίγοις, αναμένουμε περίπου μισό εκατομμύριο επιπλέον πελάτες, στους οποίους μπορούμε να προσφέρουμε ένα πακέτο ασφαλών διακοπών, με την ποιότητα της TUI. Λίγες μέρες μετά την πτώχευση της Thomas Cook, το διοικητικό συμβούλιο της TUI έχει ήδη συναντηθεί με τους υπουργούς Τουρισμού, στους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς, μεταξύ των οποίων στην Ελλάδα, στην Τουρκία και την Αίγυπτο, διαβεβαιώνοντας για την υποστήριξη του Ομίλου”.

money tourism copyright
money tourism copyright photo

Η TUI εστιάζει όχι μόνο στη διασφάλιση πρόσθετων κρεβατιών, αλλά λαμβάνει επίσης μέτρα για την εξασφάλιση της απαιτούμενης διαθεσιμότητας αεροπορικών θέσεων. Από τον Μάιο του 2020, οι προορισμοί διακοπών στην Ελλάδα, την Τυνησία, την Αίγυπτο, τη Βουλγαρία, την Ισπανία και την Τουρκία θα προσφέρονται και πάλι από το αεροδρόμιο της Λειψίας, ενώ τα αεροδρόμια και οι συχνότητες των πτήσεων, βρίσκονται υπό αναθεώρηση.

hollandΜε πολλά πρώην ταξιδιωτικά πρακτορεία της Thomas Cook, η TUI συζητά ήδη για πιθανές συνεργασίες. «Μπορούμε να φανταστούμε έναν τριψήφιο αριθμό νέων συνεργατών στην λιανική πώληση και να προσφέρουμε την επιτυχημένη μας φιλοσοφία franchise, με νέες μελλοντικές προοπτικές», δήλωσε ο Andryszak.

Οι παραθεριστές που ταξίδευαν με την Thomas Cook, μπορούν να βρουν στην TUI, μια εναλλακτική λύση κράτησης, χωρίς προβλήματα. Οι πελάτες που είχαν κάνει κράτηση για  ταξίδι έως τις 20 Οκτωβρίου, μπορούν να το κάνουν με την TUI, χωρίς προκαταβολή. Σε περίπτωση που η Thomas Cook ολοκληρώσει το αρχικά προγραμματισμένο ταξίδι, οι επισκέπτες μπορούν να ακυρώσουν την κράτησή τους στην TUI χωρίς χρέωση εντός επτά ημερών. Επιπλέον, οι πελάτες λαμβάνουν επιπλέον έκπτωση 50 ευρώ όταν ταξιδεύουν από 699 ευρώ.

Ο Andryszak τονίζει: “Οι οργανωμένες διακοπές είναι ακόμα ο ασφαλέστερος και πιο βολικός τρόπος να ταξιδέψετε. Η TUI προσφέρει υψηλή ποιότητα, το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και προστασίας των καταναλωτών. Τα οφέλη των οργανωμένων διακοπών είναι σαφή: οι τουριστικοί πράκτορες οργανώνουν αφίξεις και αναχωρήσεις, μεταφορές και εκδρομές. Οι εκπρόσωποι φροντίζουν τις επιθυμίες των επισκεπτών στην περιοχή. Ακόμη και σε μια κρίση, όπως σε απρόβλεπτα φυσικά γεγονότα, οι τουρίστες μπορούν να υπολογίζουν στην υποστήριξη”.

Την ίδια στιγμή, ο επικεφαλής της TUI Deutschland επιβεβαιώνει: “Το ταξίδι με την TUI είναι ασφαλές για τους πελάτες μας.Τόσο οι πελάτες, όσο και οι συνεργάτες στους προορισμούς, μπορούν να βασίζονται στην οικονομική ισχύ του ομίλου TUI. Δεν θα υπάρξει συμβάν στην TUI, όπως της Thomas Cook’s. Το επιχειρηματικό μοντέλο της TUI διαφέρει σημαντικά από τους άλλους διοργανωτές και αποδεικνύεται ότι είναι πολύ ισχυρό τώρα. Από το 2013, η TUI έχει μετατραπεί στρατηγικά από παραδοσιακό ταξιδιωτικό πράκτορα, σε ολοκληρωμένο πάροχο διακοπών, εστιάζοντας στα δικά της ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια και δραστηριότητες. Περισσότερο από το 70 τοις εκατό του αποτελέσματος προέρχεται από το τμήμα Εμπειρίες διακοπών (ξενοδοχεία, κρουαζιέρες, δραστηριότητες) και το υπόλοιπο 30% προέρχεται από την παραδοσιακή επιχείρηση τουριστικών πρακτόρων. Για παράδειγμα, ο όμιλος TUI έχει παρουσιάσει διψήφια αύξηση κερδών τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ο Όμιλος είναι συνεπώς σταθερός στη θέση του να διαμορφώσει τις μελλοντικές αλλαγές ενεργά και από μια θέση δύναμης”.

Η TUI ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Η TUI Deutschland GmbH είναι η νούμερο 1 εταιρία στη γερμανική αγορά ταξιδίων και μια θυγατρική που ανήκει εξ ολοκλήρου στο TUI Group, τον κορυφαίο ταξιδιωτικό οργανισμό στον κόσμο που εδρεύει στη Γερμανία.

Εκτός από την βασική μάρκα TUI, πολλοί άλλοι γνωστοί τουριστικοί πράκτορες και μάρκες όπως οι airtours και l’tur καθώς και ειδικοί όπως οι Gebeco και Berge & Meer ανήκουν στην TUI Deutschland GmbH. Αυτό σημαίνει ότι η TUI καλύπτει όλο το φάσμα των ταξιδιών από premium έως ατομικές, σε χαμηλές τιμές. Ο ηγέτης της αγοράς τουρισμού στη Γερμανία απασχολεί περίπου 10.000 υπαλλήλους και διατηρεί 500 καταστήματα TUI.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *