Corfu Beer Festival: Το ραντεβού της χειροποίητης μπύρας

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Από τις 27 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου διοργανώνεται, για 4η χρονιά, στον Αρίλλα Κέρκυρας, το «Corfu Beer Festival», ένα πενθήμερο Διεθνές φεστιβάλ χειροποίητης μπύρας και γαστρονομίας, με ελεύθερη είσοδο. Μία μεγάλη συνάντηση ανάμεσα σε ανθρώπους, κουλτούρες, γαστρονομία και προϊόντα.

Στη φετινή διοργάνωση, η Κέρκυρα συναντά την Τσεχία, τη χώρα με τη μεγαλύτερη ιστορία στην μπύρα, σε μια γιορτή ανάμεσα σε ανθρώπους και πολιτισμούς, κατά τη διάρκεια της οποίας ανταλλάσσονται τεχνογνωσία, παραδόσεις και εμπειρίες.

Χάρη στην παγκόσμια αναγνώριση που κέρδισε από την παρθενική του διοργάνωση, το «Corfu Beer Festival», επισκέπτονται πάνω από 15.000 άνθρωποι από αρκετά μέρη της γης, καθιστώντας το θεσμό. Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν χειροποίητες και καινοτόμες μπύρες από τις φιλοξενούμενες ζυθοποιίες και την Κερκυραϊκή Ζυθοποιία, οι οποίες παράγονται αποκλειστικά για τις ημέρες του φεστιβάλ.
Παράλληλα μπορούν να απολαύσουν ένα καθημερινό πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με γνωστούς καλλιτέχνες αλλά και παραδοσιακά συγκροτήματα, τόσο από τη χώρα μας, όσο και της φιλοξενούμενης.

Επίσης, μέσα στο χώρο του φεστιβάλ υπάρχει πλήρως διαμορφωμένος εκθεσιακός χώρος με παραγωγούς τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων των Ιονίων Νήσων, στον οποίο οι παραγωγοί έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν και να δειγματίσουν τα προϊόντα τους και οι επισκέπτες τη δυνατότητα να τα αγοράσουν.

Στα πλαίσια του Corfu Beer Festival έχουν πια εδραιωθεί οι εκπαιδευτικές – επιμορφωτικές εκδηλώσεις και ημερίδες «CORFOOD», όπου σκοπό έχουν να συνδέσουν τα τοπικά προϊόντα και την τοπική γαστρονομία με το σήμερα και να τα εισάγουν στη διατροφή μας, με συμμετέχοντες γνωστούς σεφ, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους και ανθρώπους καταξιωμένους και ειδικούς στον χώρο.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *