Διαθέσιμη και στην Ελλάδα η υπηρεσία Google Flights

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Την καινοτόμο υπηρεσία Google Flights, η οποία παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα αναζήτησης, σύγκρισης και αγοράς αεροπορικών εισιτηρίων, εγκαινιάζει η Google και στην Ελλάδα.

GoogleΗ νέα υπηρεσία, που έγινε διαθέσιμη στο google.gr/flights, προτείνει παράλληλα εναλλακτικά αεροδρόμια για τον προορισμό που θα επιλέξουν οι χρήστες, με το μικρότερο δυνατό κόστος, ενώ, για πρώτη φορά, παρέχεται ενημέρωση για το πότε θα αυξηθούν οι τιμές των εισιτηρίων και πόσο.

Στην περίπτωση που κάποιοι γνωρίζουν τις ημερομηνίες, αλλά όχι τον προορισμό του ταξιδιού τους, η υπηρεσία Explore δίνει τη λύση. Αρκεί να συμπληρώσει κανείς τον μήνα που θέλει να ταξιδέψει, τη διάρκεια της πτήσης και το είδος των διακοπών και μπορεί να πάρει ιδέες και να εντοπίσει τους ιδανικούς προορισμούς. Κατόπιν αφού επιλέξει τον προορισμό, μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στις καλύτερες πτήσεις με βάση τη διευκόλυνση και τη χαμηλότερη τιμή.

Στόχος της Google είναι να παράσχει στους χρήστες τη δυνατότητα να οργανώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις λεπτομέρειες του ταξιδιού τους, είτε πρόκειται για επαγγελματικό, είτε για ταξίδι αναψυχής.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *