tui

70 νέα αεροσκάφη εντάσσει στο στόλο της η TUI !!!

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό του αεροπορικού της στόλου προωθεί η TUI, εντάσσοντας σε αυτόν από το 2013, 70 νέα αεροσκάφη Boeing 737 MAX, τα οποία προορίζονται για την αντικατάσταση των αεροσκαφών που βρίσκονται σήμερα σε λειτουργία.
H ανανέωση του στόλου παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης πτήσεων με μεγαλύτερη αποδοτικότητα και φιλικότητα προς το περιβάλλον, καθώς ο συγκεκριμένος τύπος αεροσκαφών είναι ιδιαίτερα αποδοτικός ως προς τη μείωση του κόστους και τον περιορισμό των εκπομπών ρύπων.

Εννέα 737 Max 8 μέχρι το τέλος του 2018

Η υλοποίηση του προγράμματος ξεκινά τώρα με την παράδοση του πρώτου Boeing 737 MAX. Το νέο απόκτημα θα αναλάβει υπηρεσία στη θυγατρική TUI fly Βελγίου. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε χθές στην έδρα της Boeing, στο Σιάτλ των ΗΠΑ. Το αεροσκάφος αναμένεται να προσγειωθεί σήμερα το πρωί στις Βρυξέλλες, μετά από ενδιάμεση στάση στην Ισλανδία.

JoussenΟ Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου TUI, Fritz Joussen, θα υποδεχτεί το νέο αεροσκάφος στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.
Μέχρι το τέλος του 2018 θα έχουν παραδοθεί συνολικά εννέα 737 Max 8 στις αερογραμμές της TUI. Αυτά θα ενταχθούν στο δυναμικό της TUI στο Βέλγιο, στη Σουηδία, στη Μεγάλη Βρετανία και στην Ολλανδία.

Στη Γερμανία

Η TUI fly Γερμανίας θα παραλάβει το πρώτο 737 MAX την άνοιξη του 2019. Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, τα 70 αεροσκάφη 737 MAX που έχει ως τώρα παραγγείλει η TUI, θα πρέπει να έχουν παραδοθεί στις αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου TUI μέχρι τις αρχές του 2023.
Μετά την παράδοση του πρώτου αεροσκάφους στην TUI fly Βελγίου θα ακολουθήσουν 51 ακόμα αεροσκάφη του τύπου 737 MAX 8, καθώς και 18 αεροσκάφη τύπου 737 MAX 10. Η TUI ήταν η πρώτη εταιρεία που προέβη σε παραγγελίες του νεότερου μέχρι τώρα και μεγαλύτερου σε μήκος μέλους της οικογένειας 737 MAX. Στον Όμιλο TUI ανήκουν έξι ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες οι οποίες καλύπτουν τις εξής αγορές: Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Σουηδία και Γαλλία. Οι αερογραμμές της TUI διαχειρίζονται συνολικά έναν στόλο 150 αεροσκαφών.

Μείωση της κατανάλωση καυσίμων, των εκπομπών CO2 και της ηχορύπανσης

Το 737 MAX 8 επιτυγχάνει εξοικονόμηση στην κατανάλωση καυσίμου κατά 14 τοις εκατό και μείωση στις εκπομπές CO2 κατά 14 τοις εκατό συγκριτικά με άλλα αεροσκάφη αυτής της κατηγορίας, τα οποία η TUI fly έχει ενταγμένα στο δυναμικό της. Επιπλέον, τα νέα αεροσκάφη, περιορίζουν την ηχορύπανση κατά 40 τοις εκατό, συνεισφέροντας στην επίτευξη των στόχων αειφορίας του Ομίλου.
Στόχος της TUI Group είναι να έχει ως το 2020 τον αεροπορικό στόλο με τις χαμηλότερες εκπομπές CO2 στην Ευρώπη. Οι αεροπορικές εταιρείες της TUI στη Μεγάλη Βρετανία και τη Γερμανία καταλαμβάνουν ήδη την πρώτη και τρίτη θέση αντίστοιχα στη γενική κατάταξη του οργανισμού Atmosfair αναφορικά με τις επιδόσεις τους στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η TUI Group

Η TUI Group είναι ένας τουριστικός οργανισμός με ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά, ο οποίος δραστηριοποιείται σε περίπου 180 περιοχές-προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Έδρα του Ομίλου είναι η Γερμανία. Η μετοχή της TUI συμπεριλαμβάνεται στο FTSE 100, τον δείκτη μεγάλων επιχειρήσεων στο Χρηματιστήριο Αξιών του Λονδίνου, καθώς και στην ελεύθερη χρηματιστηριακή αγορά της Γερμανίας. Κατά το οικονομικό έτος 2017, η TUI Group σημείωσε κύκλο εργασιών ύψους 18,5 δισεκατομμυρίων ευρώ και λειτουργικά κέρδη ύψους 1,102 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ο Όμιλος απασχολεί 67.000 εργαζομένους σε περισσότερες από 100 χώρες. Η TUI προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε πάνω από 20 εκατομμύρια πελάτες. Ο όμιλος καλύπτει τη συνολική ταξιδιωτική αλυσίδα. Στον Όμιλο TUI συγκαταλέγονται περίπου 330 ιδιόκτητα ξενοδοχεία και resorts με premium επωνυμίες, όπως η RIU και η Robinson, καθώς και 16 κρουαζιερόπλοια, μεταξύ των οποίων τα πολυτελή MS Europa και MS Europa 2, ο στόλος «Mein Schiff» της TUI Cruises και τα κρουαζιερόπλοια της Marella Cruises στη Μεγάλη Βρετανία. Στον Όμιλο ανήκουν επίσης διεθνώς κορυφαίοι tour operators, 1.600 ταξιδιωτικά γραφεία στην Ευρώπη, καθώς και έξι αεροπορικές εταιρείες με περίπου 150 σύγχρονα αεροσκάφη μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Η αίσθηση παγκόσμιας ευθύνης για την αειφόρο οικονομική, οικολογική και κοινωνική δραστηριότητα αποτελεί τον πυρήνα της επιχειρηματικής κουλτούρας του Ομίλου. Η TUI Care Foundation δίνει έμφαση στις θετικές επιδράσεις του τουρισμού. Δρομολογεί έργα που δημιουργούν νέες ευκαιρίες για την επόμενη γενιά, συνεισφέροντας θετικά στην ανάπτυξη των τουριστικών προορισμών.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *