8μελής σπείρα «μπράβων» απείλησε γνωστό επιχειρηματία στη Ρόδο

8μελής σπείρα «μπράβων» απείλησε γνωστό επιχειρηματία στη Ρόδο

1
rodos

Διαστάσεις πραγματικού «θρίλερ» για το φιλήσυχο νησί της Ρόδου και τις διωκτικές αρχές προσέλαβε χθες επώνυμη καταγγελία γνωστού επιχειρηματία για την δράση 8μελούς κυκλώματος, «εισαγόμενων», σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, «μπράβων», που απηύθυναν απειλές κατά του ίδιου και υπαλλήλων του.

Ο συνήγορος του επιχειρηματία, δικηγόρος κ. Ακης Δημητριάδης, ενημέρωσε χθες σχετικά την διοίκηση της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, την Δημόσια Ασφάλεια και την Εισαγγελέα Υπηρεσίας, ενώ πρόκειται να υποβάλει και μήνυση για τον ποινικό κολασμό των υπευθύνων.

Ο κ. Δημητριάδης συνοδευόμενος από τον πολύ γνωστό και προβεβλήμένο επιχειρηματία, με μεγάλη συμμετοχή στην ανάπτυξη του νησιού, εξέθεσαν λεπτομέρειες της υπόθεσης στην Εισαγγελέα, ενώ έχει ήδη κινήσει την διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων των «μπράβων» αλλά και των «εντολέων» τους.

Εξαιτίας της σοβαρότητας των καταγγελιών, το πλήρες περιεχόμενο των οποίων δεν έγινε γνωστό, δεν θα πρέπει να αποκλείεται να επιληφθεί σχετικά η Διεύθυνση Εκβιαστών της ΓΑΔΑ για να συνδράμει στις έρευνες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι ο επιχειρηματίας διατείνεται ότι υπάλληλοί του δέχθηκαν ευθείες απειλές κατά της ζωής τους και της σωματικής τους ακεραιότητας, στέλνοντάς του μάλιστα «μήνυμα» πριν αυτές υλοποιηθούν, με αφορμή την πραγματοποίηση εργασιών σε ακίνητο ιδιοκτησίας του. Το όλο θέμα κρίνεται ως εξαιρετικά σοβαρό και χωρίς προηγούμενο στο νησί, ενώ έχει προκληθεί θόρυβος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ