accor key-2021

Η Accor λανσάρει παγκοσμίως το πρώτο ψηφιακό κλειδί, το Accor Key | VIDEO

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η Accor ανακοίνωσε σήμερα την παγκόσμια διάθεση της λύσης ψηφιακού κλειδιού της, “Accor Key”, σύμφωνα με τη στρατηγική του Ομίλου για να παρέχει ένα ανέπαφο πακέτο υπηρεσιών στους πελάτες των ξενοδοχείων της.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από επιτυχημένα πιλοτικά προγράμματα στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.

Η εφαρμογή του θα ξεκινήσει από όλα τα νέα ξενοδοχεία Accor που θα ανοίξουν το 2021 και θα επεκταθεί σε υφιστάμενα ξενοδοχεία, με στόχο να εξοπλίσει 500 ξενοδοχεία και τουλάχιστον το 50% όλων των δωματίων στο δίκτυο, μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Παρέχοντας στους πελάτες πρόσβαση στα δωμάτιά τους χωρίς φυσικό κλειδί, η Accor θα συμβάλει επίσης στη μείωση της ποσότητας πλαστικού που χρησιμοποιείται για τις παραδοσιακές κάρτες-κλειδιά και το χαρτόνι για την τοποθέτηση του κλειδιού.

Αυτό το συναρπαστικό νέο βήμα για την Accor επιβεβαιώνει τη φιλοδοξία της να καινοτομεί και να επενδύει σε υψηλής ποιότητας τεχνολογικές λύσεις για να προσφέρει την καλύτερη και πιο βολική εμπειρία για τους επισκέπτες της.

ksd Accor
adv

Το επίκεντρο της νέας εφαρμογής είναι η παροχή στους πελάτες μιας λύσης εισόδου χωρίς πόρτες, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι τα ξενοδοχεία δεν θα χάσουν την ανθρώπινη πινελιά που χρειάζονται οι επισκέπτες. Κατά την άφιξή τους οι πελάτες θα λαμβάνουν το κλειδί δωματίου τους μέσω της εφαρμογής ψηφιακού κλειδιού της Accor. Οι πελάτες θα έχουν στη συνέχεια πρόσβαση σε αίθουσες συσκέψεων, ορόφους, ανελκυστήρες και βέβαια στο δωμάτιό τους,  χρησιμοποιώντας το smartphone τους. Μόλις αναχωρήσουν από το ξενοδοχείο, το κλειδί του κινητού θα απενεργοποιείται αυτόματα.

Ο Patrick Mendes, Chief Commercial Officer Accor, υπεύθυνος πωλήσεων, μάρκετινγκ, διανομής και πελατών, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του «Accor key» σε ολόκληρο το δίκτυό μας. Η πραγματοποίηση ανέπαφων και απρόσκοπτων εμπειριών για τον επισκέπτη μας, αποτελεί προτεραιότητα για την Accor. Το “Accor key” είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς ο Όμιλος μπορεί να δημιουργήσει λύσεις και να τις αναπτύξει αποτελεσματικά σε όλες τις χώρες που έχει παρουσία η Accor.

Ο Floor Bleeker, Διευθυντής Τεχνολογίας της  Accor, δήλωσε: «Προσπαθούμε πάντα να υιοθετούμε την τεχνολογία που μπορεί να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία των επισκεπτών. Οι επισκέπτες αναζητούν όλο και περισσότερες εμπειρίες ταξιδιού και ξενοδοχείων. Επομένως, η εύχρηστη και εξαιρετικά πρακτική εφαρμογή θα παρέχει μια απλοποιημένη διαδικασία για τους επισκέπτες μας“.

Το πρόγραμμα “Accor key” υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την STAYmyway, εταιρία παροχής ψηφιακών λύσεων πρόσβασης σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Ο Faustino Fernandez, ιδρυτής & διευθύνων σύμβουλος της STAYmyway  σχολίασε: “Είναι τιμή να συνεργαζόμαστε με μια τόσο καινοτόμο εταιρεία σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή στη βιομηχανία μας. Μια πρόσφατη μελέτη της Deloitte δείχνει ότι το 60% των ταξιδιωτών είναι πιο πιθανό να μείνει σε ένα ξενοδοχείο που προσφέρει ανέπαφο check-in και τη δυνατότητα χρήσης smartphone ως κλειδιού δωματίου, το δε 16% λέει ότι «πρέπει να προσφέρεται». Η ζήτηση είναι ακόμη υψηλότερη για τους συχνούς ταξιδιώτες”,

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *