Η AEGEAN για 5η συνεχή χρονιά, στην ελληνική οικογένεια και τη νέα...

Η AEGEAN για 5η συνεχή χρονιά, στην ελληνική οικογένεια και τη νέα γενιά

0
kontastousneous3

Είσαι πρωτοετής φοιτητής και σπουδάζεις μακριά από το σπίτι σου;
Γίνε ένας από τους φοιτητές του προγράμματος «Κοντά στους νέους» για να μπορείς να επιστρέφεις πιο συχνά στα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Στο ταξίδι της φοιτητικής ζωής μακριά από το σπίτι, η AEGEAN και η Olympic Air για την ακαδημαϊκή χρονιά 2017/2018, θα προσφέρei σε επιπλέον 250 πρωτοετείς φοιτητές, 8 εισιτήρια το χρόνο εντελώς δωρεάν, μέχρι το τέλος των σπουδών τους!

Το πρόγραμμα «κοντά στους νέους» ξεκίνησε για πρώτη φορά το ακαδημαϊκό έτος 2013/2014 δίνοντας την ευκαιρία σε 250 πρωτοετείς φοιτητές από όλη την Ελλάδα να ταξιδεύουν συχνότερα στο σπίτι τους με τα δωρεάν εισιτήρια του προγράμματος.

  • 100 πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων από προορισμούς με δρομολόγια άγονων γραμμών*
  • 150 πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων από την υπόλοιπη Ελλάδα

Το πρόγραμμα συνεχίζεται για πέμπτη χρονιά για το ακαδημαϊκό έτος 2017/2018 και συνολικά θα προσφέρει σε 250 πρωτοετείς φοιτητές, δωρεάν εισιτήρια στο δίκτυο της Aegean και της Olympic Air, για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Η επιλογή των φοιτητών βασίζεται τόσο στην επιτυχή εισαγωγή σε ένα ελληνικό πανεπιστήμιο όσο και σε συγκεκριμένα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, ώστε να επωφεληθούν οι νέοι που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Δες τα δικαιολογητικά που θα χρειαστεί να υποβάλεις εδώ.
Δες αναλυτικά τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα εδώ.
Δες χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις για το πρόγραμμα εδώ.

Κάντε αίτηση εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ