Αεροπορικός τουρισμός, υψηλού επιπέδου στην Καλαμάτα

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Από τις 26 έως τις 29 Μαΐου, στην Καλαμάτα, θα διεξαχθεί διεθνής αεροπορική συνάντηση πιλότων που διαθέτουν αεροσκάφη τύπου Cirrus.
Στην εκδήλωση θα φιλοξενηθούν δεκάδες πιλότοι με ιδιωτικά αεροπλάνα του τύπου αυτού, οι οποίοι θα έλθουν στην Ελλάδα για το σκοπό αυτό με δικά τους έξοδα από όλη την Ευρώπη.
Ήδη έχουν επιβεβαιώσει την έλευσή τους πιλότοι με πάνω από 40 αεροπλάνα.
Είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται μία τέτοια διεθνής συνάντηση στη χώρα μας, γεγονός που την εισάγει στο διεθνή τουριστικό χάρτη. Οι επισκέπτες είναι υψηλού οικονομικού επιπέδου και έρχονται με τις οικογένειές τους για να γνωρίσουν τη χώρα μας και τη φιλοξενία της.
Το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Καλαμάτας έχει ήδη διατεθεί για να φιλοξενήσει τα αεροσκάφη για τις ημέρες της συνάντησης. Παράλληλα, θα διεξαχθούν εκδηλώσεις υποδοχής και αναχώρησης στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου της Καλαμάτας, στην 120 ΠΕΑ, ειδικά εξαιτίας της συνάντησης και για την ανάπτυξη της γενικής αεροπορίας. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν πτήσεις εθισμού με αεροπλάνα κατόπιν κλήρωσης.
Είναι μία ευκαιρία προβολής της όλης περιοχής της Μεσσηνίας, ως πόλου έλξης τουρισμού υψηλής ποιότητας και ως περιοχής με παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας.
Ο Δήμος Καλαμάτας θα υποστηρίξει τη διενέργεια της συνάντησης αυτής.

ΠΗΓΗ: www.aviationnews.gr

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *