ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Πελοπόννησος: Συνέντευξη Άννα Καλογεροπούλου | VIDEO

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η σχηματοποίηση και ανάδειξη του “Food and Drink” αποτελεί ένα κρίσιμο στοιχείο στην προσφορά ολοκληρωμένων και ειδικών τουριστικών εμπειριών και μπορεί να συνδράμει στην αύξηση του τοπικού τουριστικού εσόδου και, πάνω απ’ όλα να ενισχύσει to engagement των επισκεπτών με τον τόπο, τόνισε μιλώντας στο 3ο Συνέδριο «Ένα ταξίδι στον οίνο και στο χρόνο», η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου Άννα Καλογεροπούλου, προσθέτοντας εμφατικά ότι “Στην Πελοπόννησο τα στοιχεία αυτά δεν υπηρετούν απλά τις αισθήσεις μας! Αποτελούν κρίσιμο στοιχείο της ίδιας μας της ταυτότητας και ύπαρξης και συνοδεύονται από ένα αφήγημα που περιλαμβάνει το νέο, το παλιό, τους τόπους και τους ανθρώπους”.

©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Άννα Καλογεροπούλου μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ για όλα τα τουριστικά δρώμενα και την στρατηγική της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο τουριστικό γίγνεσθαι.

‘Οπως είπε η κα. Καλογεροπούλου, “Το προϊόν Food and Drink είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του τουριστικού προϊόντος και της τουριστικής εμπειρίας. Κάθε τόπος έχει τα δικά του μοναδικά Γαστρονομικά στοιχεία”.

Μπορείτε να δείτε την συνέντευξη της κας. Καλογεροπούλου και στο κανάλι του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ , στο youtube.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *