Αυτά τα ξενοδοχεία επιλέγουν οι Γερμανοί στην Ελλάδα, πληρώνοντας περισσότερα από 1.000 € κατ’ άτομο

ΜΕΛΕΤΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Οι μέσες τιμές στα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία για τους Γερμανούς καταναλωτές στην Ισπανία, την Ελλάδα, ακόμη και στην Τουρκία, αυξήθηκαν σημαντικά στο δεκαπενθήμερο από 27 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου, σύμφωνα με την έρευνα του  Hotelometer FVW.

Στην Ελλάδα το Vantaris Palace διατήρησε την πρώτη θέση στην τελευταία δεκαπενθήμερη κατάταξη, με τη μέση τιμή να ανέρχεται σε € 1.029 ανά άτομο από € 962. Οι τιμές για τα αμέσως επόμενα στην κατάταξη ξενοδοχεία, το Esperides Beach, το Pilot Beach Resort και το Lindos Princess Beach, ήταν όλα επίσης πάνω από € 1.000 ανά άτομο.
Στην Ισπανία, το κορυφαία ξενοδοχείο στις προτιμήσεις των Γερμανών, το Iberostar Club Cala Barca στην Μαγιόρκα, είχε μέση τιμή ανά άτομο € 983 κατά τη διάρκεια του δεκαπενθημέρου, σε σύγκριση με € 954 στο προηγούμενο δεκαπενθήμερο.
Ομοίως, το τρίτο  Aparthotel Protur Floriana Resort στην Cala Bona, στην ανατολική ακτή της Μαγιόρκα είχε μια μέση τιμή των € 734, έναντι € 681 δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Οι τιμές των ξεοδοχείων αυξάνονται και στην Τουρκία. Η μέση τιμή για το κορυφαίο ξενοδοχείο, Royal Dragon, ήταν 891 € στο τελευταίοδεκαπενθήμερο, σε σύγκριση με € 785 δύο εβδομάδες νωρίτερα. Το Delphin Diva στο Lara ανέβηκε στην δεύτερη από την όγδοη θέση, με την μέση τιμή να αυξάνεται στα € 983 από € 919.

Η Hotelometer FVW είναι μια δεκαπενθήμερη κατάταξη από τα πιο δημοφιλή τουριστικά ξενοδοχεία στην Τουρκία, την Ισπανία και την Ελλάδα, που βασίζεται σε αναζητήσεις πελατών, αλλά όχι σε πραγματικές κρατήσεις. Βασίζεται σε έρευνες στο σύστημα κρατήσεων TravelTainment που χρησιμοποιείται από Γερμανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες και online μηχανές κρατήσεων. Τα δεδομένα, που παρέχονται από την εταιρεία πληροφορικής TrevoTrend, και χωρίζεται σε διάφορες κατηγορίες (συνολικά, οικογένειες, ζευγάρια, singles, κ.λπ.).

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *