Αυτούς τους προορισμούς επιλέγουν οι Ρώσοι για την Πρωτοχρονιά

ΔΙΕΘΝΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Νέες χώρες εμφανίστηκαν στο Top 10 των προορισμών της Πρωτοχρονιάς που επιλέγουν οι Ρώσοι τουρίστες, ενώ μειώθηκε η μέση τιμή εισιτηρίων.

Η λίστα με τους δέκα δημοφιλέστερους προορισμούς των Ρώσων για την Πρωτοχρονιά διαμορφώνεται από τα στοιχεία που προκύπτουν μέσω του προγράμματος “Anywayanyday”, που ανέλυσε την πώληση απευθείας πτήσεων από τη Μόσχα για την περίοδο από την αρχή του έτους μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Έτσι, φέτος στο Top 10 περιλαμβάνονται οι εξής προορισμοί: Γενεύη, Μόναχο, Σότσι, Πουκέτ, Συμφερούπολη, Μιλάνο, Ντενπασάρ, Καλίνινγκραντ, Βιέννη.

Είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που η Πράγα απουσιάζει από τη λίστα, ενώ νέοι προορισμοί, όπως είναι η Βιέννη, το Πουκέτ και το Μπαλί, έχουν προστεθεί για πρώτη φορά φέτος. Επίσης για πρώτη φορά φέτος απουσιάζει από το Top 10 η Μπανγκόκ.

Σύμφωνα με την ίδια ανάλυση, παρατηρείται μείωση της ζήτησης για τα ρωσικά θέρετρα την Πρωτοχρονιά. Γι’ αυτό και οι προορισμοί Σότσι και Συμφερούπολη μεταφέρθηκαν από τη 2η και 3η θέση στην 3η και 5η αντίστοιχα.

Τέλος, μια αξιοσημείωτη τάση που καταγράφηκε, είναι ότι μειώθηκε η μέση τιμή των εισιτηρίων μετ’ επιστροφής για τις περισσότερες κατευθύνσεις. Ειδικότερα η πιο αισθητή μείωση εντοπίζεται στην κατεύθυνση προς Μιλάνο σε ποσοστό 36% και ακολουθούν, το Καλίνινγκραντ με μείον 27% και το Σότσι με μείον 25%. Κατά μέσο όρο, οι τουρίστες που επισκέφθηκαν αυτά τα μέρη, πλήρωσαν για αεροπορικά εισιτήρια 23.468 ρούβλια, 6351 ρούβλια και 10.429 ρούβλια αντίστοιχα.

ΠΗΓΗ: http://russtd.com

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *