Αλ. Αυλωνίτης : Άδειες παραλίες, άδεια καταστήματα στην Κέρκυρα | Πρόσκληση για εμβολιασμό

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

 Άδειες παραλίες και άδεια καταστήματα διαπιστώνει στην Κέρκυρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

Μετά από επίσκεψή του σε τουριστικά σημεία του νησιού, ο κ. Αυλωνίτης δήλωσε: “Η κατάσταση στις τουριστικές περιοχές του νησιού μας είναι απελπιστική, αποθαρρυντική, αποκρουστική για έναν τόπο που φημίζεται για την υψηλή του επισκεψιμότητα και την παράδοση στις διακοπές και τη ψυχαγωγία.

Επισκέφτηκα όσες περισσότερες τουριστικές περιοχές ήταν δυνατόν, όπως Μπενίτσες, Μωραΐτικα, Άϊ Γορδης, Υψος, Ρόδα, Αχαράβη κτλ. Παντού, η ίδια θλιβερή εικόνα μαρασμού. Δεν μπορεί να αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, δεν μπορεί κανείς να επιχαίρει. Η ίδια εικόνα και στην αγορά της πόλης και των λοιπών τουριστικών περιοχών. Συμπέρασμα, άδειες παραλίες, άδεια καταστήματα.

Η κυβέρνηση βιάστηκε με άστοχο τρόπο να εκκινήσει την τουριστική σεζόν. Χωρίς σοβαρότητα, όπως επανειλημμένα έχω τονίσει στη Βουλή. Χωρίς σχέδιο υγειονομικής θωράκισης, με τη μεγαλύτερη θνησιμότητα και την πρωτοβουλία δημιουργίας του μεγάλου εμβολιαστικού κέντρου της Κέρκυρας να πνέει τα λοίσθια. Παρά τα αλληλο-συγχαρητήρια των κυβερνώντων!

Για αυτές τις παραλείψεις και τα λάθη, τι έχει να πει στον κόσμο του τουρισμού και στην κερκυραϊκή κοινωνία η κυβέρνηση, σήμερα;

Καλώ και πάλι τους συμπολίτες μου να εμβολιαστούν μαζικά και γρήγορα για να επανακτήσει η πατρίδα μας η Κέρκυρα, την εικόνα του απόλυτα ασφαλούς υγειονομικά προορισμού”.

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *