Αλέξανδρος Αγγελόπουλος: World Eminent Man of Green Hospitality & Sustainability, στα φετινά Who is Who International Awards

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τα πολυαναμενόμενα Who is Who International Awards με τίτλο «Ελλάδα, ο Κόσμος Όλος» επέστρεψαν φέτος στη Λίμνη Βουλιαγμένης με ένα Gala Dinner γεμάτο λάμψη. Τα βραβεία τελέστηκαν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομικών, του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΟΤ.

Στην τελετή απονομής βραβεύθηκαν ισχυρές προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας   που έχουν ξεχωρίσει για το έργο και την προσφορά τους στις πέντε κατηγορίες του θεσμού, της Επιχειρηματικότητας, της Επιστήμης, των Τεχνών, της Ακαδημίας και της Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Ανάμεσά τους και ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar και Β’ Αντιπρόεδρος Της Ένωσης Επιχειρηματιών Ελλάδας (ΕΕΝΕ), ο οποίος έλαβε τιμητικό βραβείο ως World Eminent Man of Green Hospitality & Sustainability για την προσφορά του στον κλάδο της φιλοξενίας, την κοινωνία, τον άνθρωπο αλλά και τις δράσεις του για τη Βιωσιμότητα.

Το βραβείο απένειμε ο απερχόμενος υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης ο οποίος προσφώνησε τον κ. Αγγελόπουλο με τιμητικά λόγια για το πολυετές έργο του και τη συνεισφορά του στον κλάδο της φιλοξενίας.

Σε δήλωσή του ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, αναφέρει: “Είναι μεγάλη τιμή η βράβευση μου ως World Eminent Man of Green Hospitality & Sustainability του θεσμού Who is Who International Awards και μεγαλύτερη τιμή να συγκαταλέγομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που με το έργο τους εμπνέουν, παρακινούν και συνεισφέρουν στη διαμόρφωση μιας προοδευτικής κουλτούρας.  Συγχαρητήρια σε όλους όσους παρέλαβαν βραβείο σήμερα. Οι βραβεύσεις αποτελούν αναγνώριση, αποτελούν όμως και ευθύνη απέναντι σε όλους εκείνους που αγγίζει το έργο και η επιρροή ενός ανθρώπου.

Στο σημερινό κόσμο η βιωσιμότητα είναι μονόδρομος για όλους και τον καθένα χωριστά. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. Εκεί βρίσκεται η αλλαγή, εκεί και η πρόοδος. Ο όρος «ανάπτυξη» θα αποτελεί σύντομα παρελθόν, η «εξέλιξη» θα ζει αιώνια και θα επιβεβαιώνεται μέσα από την ικανότητα μας να επαναπροσδιορίζουμε τη σχέση μας με τον συνάνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *