Στο Alila Resort & Spa, το διεθνές συνέδριο διοργανωτών γάμων, Destination Wedding...

Στο Alila Resort & Spa, το διεθνές συνέδριο διοργανωτών γάμων, Destination Wedding Planners

mitsis

Στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Alila Resort & Spa», θα φιλοξενηθεί το ετήσιο συνέδριο Destination Wedding Planners (DWP) της επόμενης χρονιάς.

Το συνέδριο διοργανώνεται από τον όμιλο Mitsis Hotels και θα διεξαχθεί το διάστημα από 1 έως 3 Απριλίου του 2020, συγκεντρώνοντας όλους τους ειδικούς στην παγκόσμια βιομηχανία οργάνωσης γάμων.

Πρόκειται για την έβδομη διοργάνωση του συνεδρίου αυτού και το γεγονός ότι διεξάγεται στη Ρόδο, είναι αρκετά σημαντικό για την προώθηση του νησιού ως τόπου τέλεσης γάμων.

Εκτιμάται ότι θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι από τουλάχιστον 70 χώρες που θα ενημερωθούν γύρω από τις εξελίξεις που υπάρχουν σε ό,τι αφορά την ακόμα πιο άρτια διοργάνωση τέτοιων γεγονότων, μιας και υπάρχουν πολλές απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες γι’ αυτού του είδους τον εναλλακτικό τουρισμό.

Εκτιμάται ότι η βιομηχανία γάμου παγκοσμίως καταγράφει τζίρο ύψους 300 δισ. δολαρίων, ενώ σχεδόν ένα στα τέσσερα ζευγάρια θεωρεί τη Ρόδο ως ιδανικό προορισμό για την τέλεση πολιτικού γάμου.

Το συνέδριο διεξάγεται αναζητώντας νέους χώρους, προμηθευτές και μοναδικά προϊόντα, υπηρεσίες και εμπειρίες για τους πελάτες των διοργανωτών.

Πριν από έξι χρόνια ξεκίνησε μια προσπάθεια να προωθηθεί η δυναμική των γάμων σε προορισμούς ανά τον κόσμο και έτσι ξεκίνησε το Συνέδριο DWP στην Αθήνα.

Με  τα χρόνια, το συνέδριο DWP συγκεντρώνει την αφρόκρεμα των διοργανωτών τέτοιου είδους γεγονότων δίνοντάς τους την ευκαιρία να συνδεθούν, να συνεργαστούν και κυρίως να κάνουν συμφωνίες.

ΠΗΓΗ: www.rodiaki.gr

ΜΕΣΩwww.money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ