©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Alltours: Νέο διευρυμένο πρόγραμμα για Ελλάδα το 2024 | Επίκεντρο οι οικογενειακές διακοπές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Με έμφαση στις οικογενειακές διακοπές ο Alltours παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα διακοπών του στην Ελλάδα για το 2024, στο οποίο υπάρχει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων.

Με την Ελλάδα να αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών για τους πελάτες του γερμανικού tour operator, η προσφορά του Alltours για το επόμενο καλοκαίρι έχει επεκταθεί σημαντικά.

Ειδικότερα, στην προσφορά περιλαμβάνεται το προσφάτως ανακαινισμένο Alltoura Hotel Irene Palace, στη Ρόδο, ενώ στην Κρήτη, οι πελάτες του tour operator μπορούν για πρώτη φορά να κάνουν κράτηση σε δύο ξενοδοχεία Aquila.

“Κατά την επιλογή των ξενοδοχείων μας, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα ευρύχωρα οικογενειακά δωμάτια, καθώς και στις προσφορές με παιδική φροντίδα και δραστηριότητες ψυχαγωγίας, ανάλογα την ηλικία των παιδιών”, λέει ο ιδιοκτήτης του Alltours, Willi Verhuven.

Σύμφωνα με τον ίδιο, λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για φιλικές προς την οικογένεια προσφορές all inclusive, το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων έχει επεκταθεί αναλόγως.

photo alltours
O κ. Willi Verhuven | photo alltours

Το επόμενο καλοκαίρι ο Alltours θα έχει διαθέσιμα πάνω από 3.500 ξενοδοχεία, στα οποία περιλαμβάνονται πολυτελείς μονάδες, ξενοδοχεία για οικογενειακές διακοπές και ξενοδοχεία αποκλειστικά για ενήλικες, θέρετρα ευεξίας, εξοχικές κατοικίες και διαμερίσματα. Από αυτά, πάνω από τα 100 ξενοδοχεία αποτελούν νέες προσθήκες, με έμφαση στις ελκυστικές προσφορές για οικογένειες.

Σύμφωνα με τον τουριστικό πράκτορα, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις “ελκυστικές προσφορές” για οικογένειες, με τον κ. Verhuven να εξηγεί: “Οι οικογένειες, οι οποίες συχνά μπορούν να ταξιδέψουν μόνο κατά την υψηλή περίοδο, επηρεάζονται ιδιαίτερα από τις τρέχουσες αυξήσεις του κόστους. Οι διακοπές θα πρέπει να παραμείνουν προσιτές και για τις οικογένειες με παιδιά”.

Εν τω μεταξύ, ο tour operator έχει επεκτείνει την προσφορά για μεμονωμένους παραθεριστές σε έντεκα χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Κροατίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, στην οποία περιλαμβάνονται εξοχικές κατοικίες, πάρκα αναψυχής και τροχόσπιτα.

Ο κ. Verhuven καλεί τους ταξιδιώτες να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις έγκαιρης κράτησης του Alltours, καθώς όσοι κάνουν τις κρατήσεις τους νωρίς μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 50% της τιμής του ταξιδιωτικού πακέτου.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *