Άμεσες λύσεις ζητά η Ένωση Ενοικιαζομένων Ηρακλείου

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Συνεχίζοντας τις πιέσεις προς τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Νομού Ηρακλείου Filoxenia, απέστειλε επιστολές προς τους Δημάρχους των τουριστικών περιοχών, ζητώντας άμεσες λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επισκέπτες της Κρήτης.

Θέματα καθαριότητας, οδοποιίας και ηλεκτροφωτισμού, αδέσποτων ζώων, αστυνόμευσης, ηχορύπανσης, παρεμβάσεων βελτίωσης της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών, τίθενται εκ νέου στους Δήμους από την Ένωση και ζητούνται άμεσες λύσεις.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Χριστοδουλάκης τόνισε: «Πλησιάζουμε στο μέσον της τουριστικής περιόδου και είναι αναγκαία η συνεργασία των τοπικών αρχών για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά, τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν όχι μόνο τον κλάδο των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων, αλλά τις τοπικές κοινωνίες γενικότερα. Γινόμαστε καθημερινά δέκτες παρατηρήσεων από τους ξένους επισκέπτες και πιστεύουμε πώς ορισμένα από τα προβλήματα αυτά, μπορούν να επιλυθούν από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Επιδιώκουμε τη συνεργασία,  είμαστε δίπλα στην αυτοδιοίκηση για να βοηθήσουμε όπως μπορούμε και τονίζουμε με τις επιστολές μας το γεγονός ότι ο τουρισμός, ο μόνος πυλώνας που μπορεί να τονώσει τις μικρές, τοπικές οικονομίες, χρειάζεται την στήριξη όλων μας».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *