money tourism photo
Γαστρονομική πανδαισία στην ταβέρνα Παράγκα στον Απόλλωνα | money tourism copyright photo

Ανακοινώθηκε συνεργασία της TUI με Trivago, για δραστηριότητες και εκδρομές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο Όμιλος TUI, ο κορυφαίος τουριστικός όμιλος στον κόσμο, ανακοίνωσε μια συνεργασία με την Trivago, μια κορυφαία παγκόσμια πλατφόρμα για την εξεύρεση καταλύματος.

Με την συμφωνία, οι χρήστες της trivago έχουν τώρα άμεση πρόσβαση σε περισσότερες από 55.000 εκδρομές, δραστηριότητες, κ.λπ. και η TUI ως συνεργάτης δραστηριοτήτων της Trivago, θα παρέχει μια νέα λειτουργία «Δραστηριότητες», στον ιστότοπο της Trivago.

Οι χρήστες της trivago έχουν πλέον άμεση πρόσβαση σε ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο εμπειριών, από ξεναγήσεις και εισιτήρια για παγκοσμίου φήμης αξιοθέατα, όπως το One World Observatory, το Κολοσσαίο και το Harry Potter Studios, σε μοναδικές δραστηριότητες, όπως εκδρομές το ηλιοβασίλεμα ή δείπνο σε διώροφο λεωφορείο, κ.ο.κ..

ksd PRIMAGEL
adv

Οι περισσότερες εμπειρίες επιβεβαιώνονται αμέσως μέσω email και μπορούν να ακυρωθούν έως και 24 ώρες νωρίτερα, οπότε δεν χρειάζεται να υπάρχει ανησυχία κατά την κράτηση.

“Η Trivago είναι μία από τις κορυφαίες διαδικτυακές ταξιδιωτικές εταιρείες στον κόσμο και είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε συνεργάτες για δραστηριότητες”, λέει ο David Schelp, διευθύνων σύμβουλος της TUI Musement, του τμήματος Tours & Activity του TUI Group. «Με την επιστροφή των ταξιδιών θα υπάρχει μια απαίτηση για νέες εμπειρίες, με τις εκδρομές και τις δραστηριότητες να μην αποτελούν πλέον πρόσθετο αλλά κεντρικό μέρος της συνολικής απόφασης για διακοπές. Η ψηφιακή λύση που έχουμε θέσει στη διάθεση της trivago βοηθά στην ικανοποίηση αυτής της ζήτησης παρέχοντας στους πελάτες εύκολη πρόσβαση στις καλύτερες εμπειρίες σε όλο τον κόσμο”, κατέληξε.

«Ενώ συνεχίζουμε να διαφοροποιούμαστε με την παροχή υπηρεσιών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναπτύξουμε τη νέα μας σειρά δραστηριοτήτων σε συνεργασία με την TUI», λέει ο Axel Hefer, CEO της trivago. «Μετά την πανδημία, βλέπουμε μια μεγάλη επιθυμία για ταξίδια για να ζήσουμε ξανά τη ζωή. Εκτός από την κύρια προσφορά μας, τώρα θα προσφέρουμε στους πελάτες μας πολλές ευκαιρίες για έξοδο και περιπέτειες, ανεξάρτητα από τα ενδιαφέροντα και τις τοποθεσίες τους”.

Η προσφορά δραστηριοτήτων είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε πελάτες της trivago στη Μεγάλη Βρετανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Ρωσία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, τις Κάτω Χώρες, την Πολωνία, τη Δανία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία και την Φινλανδία.

money tourism photo TUI
Εκδρομές στην ορεινή “άγνωστη” Ρόδο, διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία η TUI | money tourism copyright photo

Η TRIVAGO

Η trivago είναι μια κορυφαία παγκόσμια πλατφόρμα αναζήτησης ξενοδοχείων που εστιάζει στη διαμόρφωση του τρόπου αναζήτησης και σύγκρισης των ταξιδιωτών σε ξενοδοχεία και εναλλακτικά καταλύματα. Ιδρύθηκε στο Ντίσελντορφ το 2005, η πλατφόρμα επιτρέπει στους ταξιδιώτες να λαμβάνουν ενημερωμένες αποφάσεις εξατομικεύοντας την αναζήτηση ξενοδοχείων και δίνοντάς τους πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών και τιμών ξενοδοχείων.

Η trivago επιτρέπει στους πελάτες της ιδιοκτήτες καταλυμάτων, να αναπτύξουν την επιχείρησή τους παρέχοντας πρόσβαση σε ένα ευρύ κοινό ταξιδιωτών μέσω των ιστότοπων και των εφαρμογών της. Από τις 30 Δεκεμβρίου 2020, η trivago έχει δημιουργήσει 54 τοπικές πλατφόρμες που συνδέονται με περισσότερα από 5,0 εκατομμύρια ξενοδοχεία και εναλλακτικά καταλύματα σε περισσότερες από 190 χώρες.

Η TUI MUSEMENT

Η TUI Musement είναι ο κορυφαίος πάροχος περιηγήσεων και δραστηριοτήτων που συνδυάζει μια επεκτάσιμη ψηφιακή πλατφόρμα με τοπικές υπηρεσίες σε περισσότερες από 140 χώρες παγκοσμίως. Είναι διαθέσιμη σε όλους τους μεγάλους προορισμούς διακοπών και πόλεων για ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των 21 εκατομμυρίων ετήσιων πελατών της TUI, υπάρχουν επί του παρόντος περισσότερες από 168.000 εμπειρίες – συμπεριλαμβανομένων εκδρομών, δραστηριοτήτων, εισιτηρίων και μεταφορών.

Αυτά πωλούνται μέσω των ιστοτόπων και εφαρμογών Musement και TUI καθώς και μέσω συνεργατών της B2B, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων OTA στον κόσμο, των ταξιδιωτικών πρακτορείων και των γραμμών κρουαζιέρας. Η TUI Musement είναι ένας από τους σημαντικότερους τομείς ανάπτυξης του Ομίλου TUI και πραγματοποίησε πωλήσεις 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ κατά το οικονομικό έτος.

Ο ΟΜΙΛΟΣ TUI

Ο Όμιλος TUI είναι ο κορυφαίος τουριστικός όμιλος στον κόσμο και δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο. Η εταιρία εδρεύει στη Γερμανία. Οι μετοχές της TUI είναι εισηγμένες στο FTSE 250, τον κορυφαίο δείκτη του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου και στην ανοικτή αγορά στη Γερμανία.

Ο Όμιλος TUI προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες από μία πηγή για τους 28 εκατομμύρια πελάτες του, συμπεριλαμβανομένων 21 εκατομμυρίων στις ευρωπαϊκές εθνικές εταιρείες. Ολόκληρη η τουριστική αλυσίδα είναι κάτω από μια στέγη. Αυτό περιλαμβάνει πάνω από 400 ξενοδοχεία και θέρετρα με επώνυμα εμπορικά σήματα όπως RIU, TUI Blue και Robinson και 15 κρουαζιερόπλοια, από τα MS Europa και το MS Europa 2 στην κατηγορία πολυτελείας, τον στόλο Mein Schiff της TUI Cruises και κρουαζιερόπλοια στην Marella Cruises στην Αγγλία.

Ο όμιλος περιλαμβάνει επίσης κορυφαίες μάρκες ταξιδιωτικών πρακτορείων και διαδικτυακές πλατφόρμες μάρκετινγκ σε όλη την Ευρώπη, πέντε αεροπορικές εταιρείες με περισσότερα από 100 σύγχρονα αεροσκάφη μέσης και μεγάλης απόστασης και πάνω από 1.000 ταξιδιωτικά γραφεία. Εκτός από την επέκταση της βασικής επιχείρησης με ξενοδοχεία, η TUI βασίζεται όλο και περισσότερο στην επέκταση των ψηφιακών πλατφορμών για κρουαζιέρες μέσω επιτυχημένων κοινοπραξιών και δραστηριοτήτων στους προορισμούς διακοπών. Ο όμιλος μεταμορφώνεται σε ψηφιακή εταιρεία.

Η παγκόσμια ευθύνη για βιώσιμη οικονομική, οικολογική και κοινωνική δράση είναι ο πυρήνας της εταιρικής κουλτούρας. Το TUI Care Foundation, που ξεκίνησε από την TUI, έχει έργα σε 25 χώρες που εστιάζουν στις θετικές επιπτώσεις του τουρισμού, στην εκπαίδευση και την κατάρτιση και στην ενίσχυση των περιβαλλοντικών και κοινωνικών προτύπων. Με αυτόν τον τρόπο, υποστηρίζει προορισμούς διακοπών στην ανάπτυξή τους. Το παγκοσμίως ενεργό TUI Care Foundation ξεκινά έργα που δημιουργούν νέες ευκαιρίες για την επόμενη γενιά.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *