tetradi

Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Χριστίνας Τετράδη στη Ζάκυνθο

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Την υποψηφιότητα της Χριστίνας Τετράδη στην μονοεδρική εκλογική περιφέρεια της Ζακύνθου, ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία, μαζί με τον πρώην βουλευτή και δικηγόρο κ. Θάνο Πλεύρη, ο οποίος θα επαναδιεκδικήσει την εκλογή του, στην Α’ Αθήνας.

Η κα. Τετράδη, υποψήφια Βουλευτής Ζακύνθου της ΝΔ, που θα διεκδικήσει για πρώτη φορά την ψήφο των πολιτών, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη, η επιλογή μου από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Ζακύνθου, ως υποψήφια Βουλευτής. Πιστεύω ακράδαντα πως  είναι χρέος όλων των Ελλήνων που εργαζόμαστε, δημιουργούμε και παράγουμε, να στρατευτούμε δίπλα του, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να φέρουμε στην πατρίδα μας την ανάπτυξη και την πρόοδο, να φτιάξουμε την καλύτερη Ελλάδα που αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Η Ελλάδα σήμερα έχει περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για το νέο πνεύμα που φέρνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το πνεύμα που ενθαρρύνει την ανάπτυξη, την παραγωγή, την καινοτομία, την αριστεία, την εκπαίδευση, τη  δημιουργικότητα, τη συνεργασία, την εξωστρέφεια.

Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική αυτοπεποίθηση για να ξαναγίνουμε οι Ελληνίδες και οι Έλληνες  πρωταγωνιστές στη ζωή μας,  σε μια Ελλάδα της ανάπτυξης και των ευκαιριών. Κανείς δεν θα φέρει για μας την “επόμενη μέρα” αν δεν το κάνουμε εμείς οι ίδιοι.

Δηλώνω παρούσα σε αυτή τη μεγάλη εθνική προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της χώρας  με επιτυχία και να φέρει την αληθινή ελπίδα στον τόπο μας.

Στόχος της υποψηφιότητάς μου είναι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου προκειμένου η Ζάκυνθος να αποκτήσει φωνή. Φωνή καθαρή και δυνατή. Φωνή που θα μεταφέρει  τα θέματά της εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις. Χορτάσαμε λόγια και υποσχέσεις. Είναι η ώρα για το νησί μας που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον ελληνικό τουρισμό,  να διεκδικήσει και να πετύχει αυτά που στερήθηκε μέχρι σήμερα, αυτά που αναλογούν στην προσφορά του, στην ιστορία του, στον πολιτισμό του, στους ανθρώπους του.

Το μέλλον δεν περιμένει. Την καλύτερη Ζάκυνθο που αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας θα τη δημιουργήσουμε όλοι εμείς, μαζί. Με όραμα, σχέδιο, επιμονή και σκληρή δουλειά.

Για να βγούμε μπροστά! Με Νέα Δύναμη για τη Ζάκυνθο!”.

tetradi

Η Χριστίνα Τετράδη

Η κα. Τετράδη, κατάγεται και δραστηριοποιείται επαγγελματικά  στην Ζάκυνθο.

Είναι παντρεμένη με τον τ. Υφυπουργό Τουρισμού και Βουλευτή Τάσο Λιάσκο και έχουν μια κόρη.

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου THAMES VALLEY UNIVERSITY της Μεγάλης Βρετανίας, με ΒΑ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων & Τουρισμού και ΜΑ στο Διεθνές Marketing, μιλάει 3 ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά).

Επιχειρηματίας – Ξενοδόχος, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Τουριστικών Επιχειρήσεων Zante Hospitality Group.

Με την πεποίθηση ότι ο τουρισμός αποτελεί το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας, τον υπηρετεί από τις θέσεις:

Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνίδων στον Τουρισμό, Πρόεδρος Ξενοδόχων Λαγανά Ζακύνθου, Μέλος Δ.Σ. της Marketing Greece, Μέλος του ΣΕΤΕ, Μέλος της Εθνικής Επιτροπής SKAL και του Μέλος του HCIMA.

Συνεντεύξεις και άρθρα της για θέματα οικονομίας και τουρισμού έχουν προβληθεί και δημοσιευθεί σε έγκριτα διεθνή και εθνικά μέσα.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *