Την συνεργασία με τον διάσημο σεφ Mauro Colagreco, με 3 αστέρια Michelin, ανανέωσε για τρίτη χρονιά, το Water Restaurant, του Sani Asterias, που αποτελεί ένα παγκόσμιο γαστρονομικό προορισμό.
Ο Mauro Colagreco είναι ιδιοκτήτης του μυθικού Mirazur Restaurant, που βρίσκεται στη κορυφή της λίστας του S. Pellegrino’s World’s 50 Best Restaurants list, βραβευμένος ως “Chef of the Year” από το prestigious Gault & Millau restaurant guide, και σχεδιάζει ένα μοναδικό μενού για το Water, το οποίο βασίζεται στις μεγάλες του αγάπες, την Μεσογειακή και την Γαλλική κουζίνα, συνδυασμένη εξαίσια με κρασιά ελληνικών αμπελώνων.
Σε “τιτίβισμά” του ο Ανδρέας Ανδρεάδης, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου SANI/ IKOS, αναφέρει: “Thank you @maurocolagreco for our cooperation! Mauro is owner of the Mirazur restaurant, ranked No.1 in the World’s 50 Best Restaurants. He also has been awarded as Chef of the Year and received his third Michelin Star in 2019. Above all he is such a kind & likeable personality”!
Το Sani Asterias είναι το ιδιωτικό καταφύγιο με τις 57 σουίτες, με θέα στη Sani Marina ή το Αιγαίο, που κάνει τις προσωπικές στιγμές του πελάτη, πολύτιμες και ανεπανάληπτες. Σε μία ατμόσφαιρα πολυτέλειας, το μοναδικό αυτό ξενοδοχείο διαθέτει ιδιωτική παραλία, ενώ η φιλοσοφία του είναι να παρέχει μόνο το καλύτερο στις υπηρεσίες, στις εγκαταστάσεις, στην τοποθεσία και στη διαμονή. Οι λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας θα διανθίσουν τη γευστική τους παλέτα, με το μενού του βραβευμένου Water Restaurant, ενώ οι οικογένεις θα απολαύσουν μία στιγμή ηρεμίας στην παραλία με το πρόγραμμα φύλαξης παιδιών “Babewatch”.
Την φετινή χρονιά οι επισκέπτες του Sani Asterias έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία εμπειρία εξαιρετικής πολυτέλειας.
Κάθε μία από τις 57 υπέροχες σουίτες έχει δεχτεί μία εξαιρετικά σημαντική ανανέωση από τα πολυτελή μπάνια μέχρι τα ευρύχωρα υπνοδωμάτια.
Η ανακαίνιση αυτή αποτελεί έναν ακόμη λόγο να ανυπομονείτε για την διαμονή σας στον ιδιωτικό παράδεισο του Sani Asterias. Οι 48 junior, standard και deluxe σουίτες βρίσκονται σε ξεχωριστές πολυτελείς βίλες και έχουν θέα είτε στη θάλασσα, είτε στην πανέμορφη Sani Marina.
Το μενού
Το μοναδικό μενού που έχει ετοιμάσει ο με 3 αστέρια Michelin Mauro Colagreco, έχει ως εξής:
“THE WATER RESTAURANT
Inspired by the sea and land, 3-star Michelin Chef Mauro Colagreco has created this menu that incorporates local ingredients and flavours with his own cooking philosophy Chef Colagreco brings his freshness to the table and he invites you to take a trip with him on this Mediterranean gourmet experience.
Mauro Colagreco
STARTER
Sea Tartar with scallops, prawns, sea urchin, avocado, basil cream 54
Asparagus mousseline, chives, caviar, poached egg 32
Sea bass carpaccio, citrus virgin olive oil, lobster roe 36
Sautéed foie gras with seasonal fruit, homemade brioche 42
Warm octopus, Jamon Iberico, white coco beans, lardo di Colonnata, spicy oil 36
Calamari stuffed with Greek roasted vegetables, kakavia jus with lemon 35
FISH
Sea bass poached in Mikrolimano shrimp broth, spicy butter, spinach and basil 44
Sea Bream cooked in foamy lemon butter, cucumber, pear, horseradish 44
Dentex, braised fennel, amaranth, citrus sauce with pomegranate 44
LOBSTER
Roasted lobster tail with butter, fondant potatoes, lobster claw tempura, lobster bisque 90
MEAT
Black pork from Mount Olympus roasted in sage with apricots, pistachios, creamy potatoes 44
Lamb rack encrusted with walnuts and herbs, fava bean mousseline, savory 44
Côte de veau with marjoram, cannelloni with gorgonzola, pine nuts and spinach 45
Beef filet, artichokes, porcini mushrooms, Oscietra caviar butter 55
TASTING MENU
Asparagus mousseline, chives, caviar, poached egg
Calamari stuffed with Greek roasted vegetables, kakavia jus with lemon
Sea Bream cooked in foamy lemon butter, cucumber, pear, horseradish
Beef filet, artichokes, porcini mushrooms, caviar butter
White chocolate mousse, passion fruit sorbet
……………………………………………………………………………………………………………
140 Euro per person – or – with wine pairing 190 Euro per person
Tasting menu only available for entire table
…………………………………………………………………………………………………………..
DESSERT 22
Chocolate ganache, burnt rosemary ice cream, virgin olive oil
“Naranjo en Flor” almond foam, saffron cream, orange sorbet, crystal tuile
Lemon tart, meringue, Campari, coffee ice cream
White chocolate mousse, passion fruit sorbet
Raspberry and Litchi Pavlova
“Let food be thy medicine and medicine be thy food”.
HIPPOCRATES”.