Σχολείο εκπαίδευσης εργαζόμενων

Αναζητάτε έμπειρο, ικανό και αξιόπιστο προσωπικό;

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Αναζητείτε έμπειρο, ικανό και αξιόπιστο προσωπικό;

Η Hiring Greece δραστηριοποιείται στην αγορά αυτή με ιδιαίτερη επιτυχία και μπορεί να σας βοηθήσει και να δώσει λύση στο πρόβλημά σας!

Η Hiring Greece είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε πριν 3 χρόνια και έχει ήδη καταφέρει να συνεργάζεται με πάνω από 70 ξενοδοχεία πολυτελείας και υψηλών standards σε όλη την Ελλάδα!

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο της  εύρεσης προσωπικού, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στον Τουριστικό Τομέα.

Η Hiring Greece έχει στην διάθεσή της ένα μεγάλο αριθμό βιογραφικών από επαγγελματίες του Τουρισμού με εμπειρία στον Ξενοδοχειακό Κλάδο, λόγω της δημιουργίας και λειτουργίας από μέρους της, ενός μεγάλου  δικτύου ανεύρεσης προσωπικού σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες όπως:

  1. Υποκαταστήματα της Hiring Greece σε Λιθουανία, Λετονία, Σλοβενία, Σλοβακία και Ουκρανία.
  2. Αξιόπιστα και ικανά συνεργαζόμενα Γραφεία Ευρέσεως Εργασίας σε άλλες Ευρωπαικές χώρες.

Όπως δηλώνει η υπεύθυνη της εταιρίας Roberta Lekeviciute “Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να δώσουμε ΑΜΕΣΕΣ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ και ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ λυσεις στο πρόβλημα εξεύρεσης προσωπικού στα συνεργαζόμενα με εμάς ξενοδοχεία. Επίσης λόγω του μεγάλου δικτύου συνεργασιών μας με διάφορα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια και Τουριστικές Σχολές, είμαστε σε θέση να προμηθεύσουμε  σπουδαστές του Τουριστικού Τομέα σαν ασκούμενους/trainees σε όσα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία το επιθυμούν”.

Και συνεχίζει: “Όλοι μας οι υποψήφιοι προς εργασία περνούν από προσωπικές συνεντεύξεις, από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την εγκυρότητα των αναγραφομένων στο βιογραφικό τους και την απαιτούμενη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι Ευρωπαίοι πολίτες ή κατέχουν όλα τα απαραίτητα ευρωπαϊκά έγγραφα για εργασία στην Ελλάδα”.

Η … διαφορά

Σε τι διαφέρει όμως η Hiring Greece;   Προσφέρει ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ.

Η Hiring Greece είναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία μια περίοδο χάριτος ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ, έτσι ώστε οι συνεργάτες – ξενοδόχοι  να νιώθουν άνετα ότι έχουν πάντα την ευκαιρία να αντικαταστήσουν έναν εργαζόμενο που ίσως τελικά να μην ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του ξενοδοχείου τους.

Και καταλήγει η κα. Roberta Lekeviciute: “Πιστεύουμε στην ΠΟΙΟΤΗΤΑ, όσον αφορά στις συνεργασίες μας, αλλά και στους υποψήφιους προς πρόσληψη. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε σοβαρές, αξιόλογες και μακροχρόνιες συνεργασίες!”.

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *