© ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Anex Group: Άνοιξαν οι κρατήσεις για την Ελλάδα, για το επόμενο καλοκαίρι

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Διαθέσιμες είναι οι κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2023 για την Ελλάδα και μια σειρά ακόμη μεσογειακούς προορισμούς, στα συστήματα του ομίλου Anex Group.

Ειδικότερα, ο όμιλος, υπό την “ομπρέλα” του οποίου βρίσκονται τα brands Anex Tour, Bucher Reisen, Öger Tours και Neckermann Reisen, έχει ενεργοποιήσει, ήδη, το 80% της προσφοράς του για το καλοκαίρι του 2023 για σημαντικούς προορισμούς εκτός από την Ελλάδα, όπως η Ισπανία, η Τουρκία, η Αίγυπτος και οι προορισμοί που προσεγγίζονται με αυτοκίνητο.

Στην Ισπανία, το ξενοδοχειακό χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει σήμερα περίπου 850 ξενοδοχεία, κυρίως στις Βαλεαρίδες και τις Κανάριες νήσους. Για την Τουρκία, περίπου 750 ξενοδοχεία έχουν ήδη ενταχθεί στα συστήματα κρατήσεων. Περίπου 630 ξενοδοχεία -τα τρία τέταρτα του ξενοδοχειακού χαρτοφυλακίου- είναι διαθέσιμα για κράτηση στην Ελλάδα. Η προσφορά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχει ήδη ενεργοποιηθεί πλήρως.

Στην κατηγορία της ανεξάρτητης φιλοξενίας, διατίθενται περίπου 1.300 ξενοδοχεία στη Γερμανία, την Αυστρία και σε έντεκα άλλους προορισμούς.

Το χαρτοφυλάκιο της Τουρκίας περιλαμβάνει επίσης 14 ξενοδοχεία του ομίλου Anex Tourism Group (ATG), συμπεριλαμβανομένης της ναυαρχίδας του Selectum Luxury, στο Μπελέκ.

Νέο στο πρόγραμμα της Αιγύπτου είναι, μεταξύ άλλων, το τελευταίο ξενοδοχείο του ομίλου Pickalbatros, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο Jungle Aqua Park και διαθέτει ευρύχωρες οικογενειακές σουίτες καθώς και ένα νεόκτιστο υδάτινο πάρκο.

Στο Ντουμπάι, το ξενοδοχείο Media One μπορεί να διατεθεί για πρώτη φορά μέσω των εμπορικών σημάτων Anex.

Οι όμιλος Anex ενθαρρύνει την έγκαιρη κράτηση, προσφέροντας εκπτώσεις έως και 50% στην τιμή του ξενοδοχείου. Ταυτόχρονα, συνιστά την προσθήκη της τιμής Fair προς 29 ευρώ ανά επισκέπτη που καταβάλλει εξ’ ολοκλήρου το ποσό. Με τη νέα αυτή πρόσθετη υπηρεσία επιτρέπεται η δωρεάν επανακράτηση, έως και δέκα ημέρες πριν από την αναχώρηση, και η δωρεάν ακύρωση, έως και 14 ημέρες πριν από το ταξίδι.

 

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *