©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Animawings: Νέες συνδέσεις με ελληνικά νησιά το φετινό καλοκαίρι

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Πτήσεις προς τέσσερα ελληνικά νησιά από το Βουκουρέστι περιλαμβάνει το πτητικό πρόγραμμα της ρουμάνικης, αεροπορικής εταιρίας Animawings για το καλοκαίρι του 2024.

Συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα της Animawings περιλαμβάνονται πτήσεις από την πρωτεύουσα της Ρουμανίας προς το νησί της Κέρκυρας, οι οποίες θα εκτελούνται το διάστημα από τις 2 Ιουλίου έως και τις 17 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό μέχρι αυτή τη στιγμή, με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα και αεροσκάφος A320.

Επίσης, πτήσεις προγραμματίζονται από το Βουκουρέστι προς την Κεφαλονιά, το διάστημα από τις 5 Ιουνίου έως τις 18 Σεπτεμβρίου, με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα και αεροσκάφος A320, καθώς, επίσης, προς τη Ρόδο, από τις 5 Ιουνίου έως τις 25 Σεπτεμβρίου, με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα και αεροσκάφος A320 και προς τη Ζάκυνθο, από τις 6 Ιουνίου έως τις 19 Σεπτεμβρίου, με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα και αεροσκάφος A320.

Εν τω μεταξύ, η ITA Airways θα προσθέσει 11 εποχιακές συνδέσεις στην αιχμή της καλοκαιρινής περιόδου προς δημοφιλείς μεσογειακούς προορισμούς, ανάμεσά τους και τα ελληνικά νησιά της Ρόδου, της Κρήτης (Ηράκλειο), της Κέρκυρας και της Κεφαλονιάς.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *